Nuxe Nirvanesque Yeux krema – smijte se bezbrižno

Ništa nije tako privlačno kao nasmijana žena, toplog i iskrenog osmijeha. Smijeh nas čini zavodljivima i privlačnima, jača samopouzdanje i pozitivno utječe na naše zdravlje. Već je odavno dokazano da ljudi koji se često smiju žive duže i manje su podložni bolestima.

Smijeh smanjuje razinu hormona stresa kao što su adrenalin, dopamin i kortizol, te tako štiti naš kardiovaskularni sustav i poboljšava imunitet. On ujedno povećava otpuštanje endorfina u mozgu, čime se smanjuje osjetljivost na bol, jačaju pozitivne emocije i povećava opći osjećaj blagostanja.

Mogućnost smijanja jedna je od najljepših sposobnosti ljudskog bića. I poznata glumica Audrey Hepburn jednom je izjavila kako se u životu najviše voli upravo smijati.

Joga smijeha – vježbanje sreće

Joga smijeha (engl. Laughter Yoga) kombinira bezuvjetno smijanje s tehnikama disanja u jogi (Pranayama). Svi se mogu smijati bez ikakvog razloga, bez oslanjanja na humor, šalu ili komediju. Smijeh se simulira kao grupna tjelovježba te se, uz kontakt očima i dječju zaigranost, pretvara u pravo i zarazno smijanje. Koncept Joge smijeha zasniva se na znanstvenoj činjenici da tijelo ne može razlikovati pravo i umjetno smijanje – prednosti su psihološki i fizički jednake.

Smijeh je idealan u borbi protiv stresa, depresije i osjećaja nemoći, a kreirajući konstantno pozitivne emocije i radost, stvara se navika pozitivnog razmišljanja i sreće koja vodi ka kvalitetnijem i ispunjenijem životu.

Nuxe Nirvanesque Yeux

Zaustavite prve bore smijalice uz Nuxe Nirvanesque Yeux

Bore smijalice pričaju našu životnu priču, a što ih je više, znači da smo se više i smijali. No kako biste uz obilje smijeha zadržali mladenački pogled i spriječili nastanak prvih bora smijalica, u pomoć stiže nevjerojatna moć biljaka.

Inovativna formula koju sadrži nova Nuxe Nirvanesque Yeux Krema protiv prvih mimičkih bora oko očiju, zahvaljujući ekstraktu cvijeta božura i modrog lotusa, sjemenkama maka i korijenu bijelog sljeza sprječava nastanak prvih bora smijalica.

Ova lagana nemasna kremica obogaćena je i nježnim, bisernim česticama, korektivnim pigmentima i biljnim kofeinom koji djeluju protiv tamnih podočnjaka te ultra-hidratantnom hijaluronskom kiselinom prirodnog porijekla koja popunjava već postojeće bore oko očiju. Rezultat je trenutno osvjetljen i svjež, mladenački pogled.

 

Nagrađujemo vas jednom Nirvanesque® Yeux Kremom protiv prvih mimičkih bora oko očiju. Najbrža pretplatnica na naš newsletter koja se javi jednostavnim odgovorom na njega, dobit će ovu prekrasnu kremu. Newsletter šaljemo nedjeljom, molimo da u odgovoru napišete svoje podatke, a dobitnicu ćemo objaviti u ovom članku u ponedjeljak 15. 9. 2014. 

 

 

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

    • Dobitnica je Azra Imširović koja se je prva javila odgovorom na newsletter. Više sreće sljedeći put.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više