Sony Xperia M5 stiže na hrvatsko tržište

Paralelno s dolaskom u Europu, Sony Xperia M5 stiže i na hrvatsko tržište u drugoj polovici veljače. Model koji naglasak stavlja na izvrsnu kameru u kombinaciji s vodootpornom dizajnom naći će se u maloprodaji po preporučenoj cijeni od 3.549,00 kuna.

Sony Xperia M5

Nakon uspjeha modela Xperia M4 Aqua koji je podigao ljestvicu i, zahvaljujući vrhunskoj kameri i karakteristikama, uveo novu kategoriju „super srednje klase“, Xperia M5 stiže s još impresivnijom stražnjom kamerom s 21,5 MP, koja vam omogućava da snimite posebne trenutke kvalitetno poput profesionalca. Kada se ne možete dovoljno približiti objektu, 5x Clear Image zoom omogućava približavanje kadra bez gubitka kvalitete.

S mogućnošću snimanja videozapisa u 4K rezoluciji, Xperia M5 nudi kvalitetu i performanse kompaktnog digitalnog fotoaparata. Rezultat su oštre, jasne i kvalitetne snimke baš svaki put.

Izvrsnost Sonyjeve kamere tu ne završava – Xperia M5 ima moćnu 13 MP prednju kameru za selfije, koja također ima integrirani auto fokus te mogućnost snimanja u  Full HD-u pa možete dobiti izuzetne selfije koje ćete podijeliti s prijateljima i članovima obitelji. Dodatno vam je na raspolaganju niz aplikacija kamere koji će podignuti kvalitetu vaših selfija na višu razinu – naprimjer, Face in picture, AR mask i Style portrait.

Sony_Xperia_M5_1

Vaši omiljeni Sony zabavni sadržaji zaista će „oživjeti“ na 5-inčnom Full HD zaslonu izvrsne svjetline, oštrine i živih boja. Mobile BRAVIA® Engine 2 pruža dodatnu oštrinu i kontrast za doživljaj gledanja kojem ćete se potpuno prepustiti. IPS osigurava izvrsnu kvalitetu gledanja iz bilo kojeg kuta te vjeran prikaz boja od ruba do ruba.

Jednako kao i naši top modeli, Xperia M5 je otporan na vodu i prašinu te ima USB port bez poklopca, što je praktičnije i omogućava jednostavnije punjenje baterije. Kada imate smartphone koji je otporan na vodu, ne morate brinuti ako se uređaj zaprlja jer ga jednostavno možete isprati vodom. Zaštićen je i od slučajnog zalijevanja pa možete koristiti Xperia M5 bila kiša ili sunce.

Xperia M5 krasi Sonyjev prepoznatljivi OmniBalance dizajn, a elegantno kućište dodatno ističu stakleni paneli s prednje i stražnje strane. Dizajn je stavio naglasak i na izdržljivost pa kutevi od nehrđajućeg čelika štite telefon od oštećenja nastalih udarcima.

Sony_Xperia_M5_2

Model ima integriranu veliku 2,600mAh bateriju koja traje do dva dana pa ne morate svakodnevno puniti telefon. Impresivan 64-bitni 2,0 GHz osamjegreni procesor MediaTek Helio X10 s 3 GB RAM-a pruža izvrsne performanse i brzinu, a pritom potrošnja baterije ostaje uravnotežena. Xperia M5 ima i mogućnost ultra brzog 4G povezivanja pa ćete brzo preuzeti audio i video sadržaje. Memorija Xperia M5 može se dodatno proširiti s memorijskom uSD karticom kapaciteta do 200 GB.

Potpune specifikacije proizvoda možete pogledati ovdje.

Info i foto: PR agencija Drukčije

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zagreb seo summit

Zagreb SEO Summit 2024.: Najveći SEO događaj godine po prvi put...

Zagreb će 20. i 21. lipnja postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za...