Počeli upisi u Angels Body & Emotions program plesa na šipci

Kada ste zadnji put učinile nešto za sebe? Nešto što ste oduvijek željele, čega ste se možda malo i bojale, bez grižnje savjesti, udovoljavanja bližnjima ili okolini. Baš onako za sebe, za svoje žensko biće. Možda je baš sad pravi trenutak da učinite mali iskorak koji će vas ispuniti na svim razinama – fizički, mentalno i emotivno.

Jedinstveni program za sve žene

Ako ste zainteresirane probati trening stvoren za svaku ženu bez obzira na dob, proporcije i fizičke predispozicije, a istovremeno potpuno drugačiji od svega što znate, u tijeku su upisi u Angels Body & Emotions program plesa na šipci i to na tri lokacije: u Zagrebu, Samoboru i Zaprešiću.

Želite li doznati zašto većina žena koja isproba ovaj program ostane oduševljena i izađe iz dvorane s osmjehom, puna poleta i dojmova? Želite li doživjeti nešto što ne možete vidjeti na internetu? Želite li u sebi probuditi beskrajnu slobodu i energiju, i osjećati se kao žena kakva ste oduvijek htjela biti?

Kako biste vidjele dvoranu, osjetile atmosferu i upoznale se s konceptom treninga, pozivamo vas da se prijavite na besplatni intro sat u trajanju od cca. 90 minuta. Sve što vam treba su dobra volja, trenirka ili tajice, ručnik i bočica vode.

Mjesto radnje: Angels studio, Radnička 1a (dvorište VB centra)

Vrijeme radnje: subota 6.02.2016. u 11 sati

Zbog ograničenog broja mjesta prijave su obavezne na mail: [email protected]

Članice Women in Adria imaju i 10 posto popusta na prvi ciklus (1. level) vježbanja.

Ono što vam možemo jamčiti jest da ćete dvoranu napustiti s velikim i iskrenim osmijehom.

Info i foto: Angels studio

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...