Nagradni natječaj za Women in Adria članice – odgovorite točno na pitanje i osvojite jednu od tri Bioskin Beauty kreme

Linija prirodnih proizvoda za njegu kože tvrtke Elbi Medikal sastoji se od Young, Sensitive i Beauty kreme, svi sastojci su 100% prirodni, a jedan od ključnih je prirodni vulkanski materijal klinoptilolit (zeolit). Pažljivim odabirom sastojaka svaki je proizvod prilagođen određenom tipu kože, a za regeneraciju zrele kože kreirana je Bioskin Beauty krema.

Bioskin Beauty krema

Promjene na koži, kao što su pigmentacije, crvenilo i bore, posljedica su velikog broja faktora. Pojava bora ovisi o utjecaju gena, ali i o stresu, zagađenosti zraka, konzumaciji cigareta i drugim svakodnevnim okolnostima kojima smo izložene. Kada tome pridodamo sve životne uloge koje preuzimamo iz dana u dan, ne začuđuje što tijek vremena u životu jedne majke, supruge, kćeri, sestre, prijateljice i poslovne žene ostavi trag na našem licu.

Smijemo im se u dvadesetima, ali kad pokucaju tridesete i četrdesete nekako bismo radije da nas bore ipak zaobiđu. Kontinuirano stajanje pred ogledalom samo može nanijeti dodatnu brigu i nezadovoljstvo, što se pak negativno odražava na našem licu.

bioskin beauty2

Kako možemo postići taj osjećaj unutarnjeg zadovoljstva kada susretnemo svoj odraz u ogledalu?

Odgovor je jednostavan – uz pomoć prirode. Pozitivan stav čak i kad ne nosimo šminku najprirodniji je i najzdraviji odnos koji možemo razvijati same prema sebi. Odlazak u prirodu na svjež zrak još je jedan od načina kako možemo odagnati bore i učiniti svoje lice opuštenim i nahranjenim. Blagodati svježeg voća i povrća neizbježan su dio filozofije zdravog života u skladu s prirodom.

Elbi Medikal otkrio je formulu za ublažavanje bora i poboljšanje elastičnosti kože upravo u prirodi te je tako nastala krema Bioskin Beauty. Jedinstvena harmonija sastojaka kreme ključna je za toliko željeni zdrav i zategnutiji izgled. Hladno prešano ulje ploda divlje ruže, koštica šljive te sjemenki nara oplemenjeno je hidrolatom ruže, geranijem i pročišćenim klinoptilolitom kako bi se njegovala i ojačala epiderma te nahranio tonus zrele kože.

bioskin beauty3

Uz odabir proizvoda od prirodnih sastojaka, kreme Bioskin Beauty, i život u skladu s prirodom, elastična i nahranjena koža mladolikog izgleda prestaje biti nedosanjani san. Unutar Bioskin asortimana možete pronaći i Bioskin Young kremu, koja je namijenjena miješanoj, masnoj i problematičnoj koži, i Bioskin Sensitive balzam, za njegu najosjetljivije kože. Dodatne savjete o njezi lica i tijela te uporabi cjelokupne linije proizvoda Bioskin možete pronaći na www.elbi-medikal.hr.

Bioskin proizvodi dostupni su putem web shopa elbi-medikal.hr te u odabranim ljekarnama i Elbi Medikal trgovinama.

Odlučili smo Women in Adria članice nagraditi s tri Bioskin beauty kreme, a pobjednicu ćemo objaviti na našem portalu. Sve što trebate je točno odgovoriti u komentaru ispod teksta na pitanje:

Kojoj koži su namijenjene kreme te koji je ključni sastojak krema?

Pravila nagradnog natječaja možete vidjeti na linku.

PROČITAJTE JOŠ:

6 KOMENTARI

  1. Za zrelu kožu, a ključni sastojak je prirodni vulkanski materijal klinoptilolit (zeolit).

  2. Draga Ana, Daniela i Slavica čestitke na točnim odgovorima! Draga Kosjenka, Vi na žalost niste naša članica pa ne možete sudjelovati u nagradnoj igri.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Algebra LAB

Algebra LAB sve bogatiji ženskom energijom! Ovo su pobjednici

Izabrani su pobjednici 16. generacije Algebrinog startup LAB-a. U kategoriji The Best Pitch pobijedio startup Rearm, suosnivačice Ene Fuzul, a u...