Knjigovodstvene usluge TARIS

Firma Taris j.d.o.o. se bavi prvenstveno pružanjem knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, obračunom plaća i poreznim i poslovnim savjetovanjem.

Otvorila ju je 2018. godine Snježana Fember. Osim klijenata u Karlovcu, Snježana se bavi i onima iz Zagreba, a ono što ističe kao svoju glavnu prednost je što ona ide klijentima, umjesto da oni dolaze s dokumentacijom. Firma je otvorena 2018. godine, a Snježana je trenutno jedina zaposlena. Ima klijente u Karlovcu i nekoliko njih u Zagrebu, te sve usluge s klijentom obavlja on-site ili on-line, sve prema potrebama, zahtjevima i željama klijenata.

Kako sama kaže: “Naravno, ukoliko netko želi doći kod mene osobno, i to je moguće, ali danas smo svi u žurbi i svaka minuta nam je važna, pa je ovo pogodnost koju većina klijenata voli i koristi. Moj dolazak ovisi o dogovoru i potrebama klijenta, a trudim se biti maksimalno fleksibilna.”

Više od 17 godina iskustva u računovodstvu, financijama, izvještavanju i controllingu jamči kvalitetnu uslugu, a fleksibilnost u pružanju usluga u uredu klijenta prema potrebi i dogovoru jamči kako vremensku, tako i financijsku uštedu, a suradnja se odvija na obostrano zadovoljstvo.

WiA članice ostvaruju 10% popusta na sve usluge putem članske iskaznice.

KONTAKT: [email protected]

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zagreb seo summit

Zagreb SEO Summit 2024.: Najveći SEO događaj godine po prvi put...

Zagreb će 20. i 21. lipnja postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za...