Knjigovodstvene usluge TARIS

Firma Taris j.d.o.o. se bavi prvenstveno pružanjem knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, obračunom plaća i poreznim i poslovnim savjetovanjem.

Otvorila ju je 2018. godine Snježana Fember. Osim klijenata u Karlovcu, Snježana se bavi i onima iz Zagreba, a ono što ističe kao svoju glavnu prednost je što ona ide klijentima, umjesto da oni dolaze s dokumentacijom. Firma je otvorena 2018. godine, a Snježana je trenutno jedina zaposlena. Ima klijente u Karlovcu i nekoliko njih u Zagrebu, te sve usluge s klijentom obavlja on-site ili on-line, sve prema potrebama, zahtjevima i željama klijenata.

Kako sama kaže: “Naravno, ukoliko netko želi doći kod mene osobno, i to je moguće, ali danas smo svi u žurbi i svaka minuta nam je važna, pa je ovo pogodnost koju većina klijenata voli i koristi. Moj dolazak ovisi o dogovoru i potrebama klijenta, a trudim se biti maksimalno fleksibilna.”

Više od 17 godina iskustva u računovodstvu, financijama, izvještavanju i controllingu jamči kvalitetnu uslugu, a fleksibilnost u pružanju usluga u uredu klijenta prema potrebi i dogovoru jamči kako vremensku, tako i financijsku uštedu, a suradnja se odvija na obostrano zadovoljstvo.

WiA članice ostvaruju 10% popusta na sve usluge putem članske iskaznice.

KONTAKT: [email protected]

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Glas poduzetnika postao udruga!

Na zahtjev članova Inicijative, danas je osnovana Udruga GLAS PODUZETNIKA, koja će kao formalni predstavnik 100.000 članova, nastaviti aktivno boriti se za prava članova...