NovExpert predstavio novi proizvod za kožu!

Francuska kozmetička kuća NovExpert u Muzeju za umjetnost i obrt otkrila nam je nova saznanja o upotrebi omega masnih kiselina u kozmetičkoj industriji te predstavila novog člana linije s Omegama – Ulje za čišćenje s 5 Omega i lansiranje NOVE WEB stranice, www.novexpert.hr.

Danas omege predstavljaju aristokraciju među lipidima… Toliko se važne za naše zdravlje da ih je i sama znanost nazvala „esencijalnim“ i „neophodnim”.

Jesu li one važne i za našu kožu?

Odgovor je veliko DA! Nedostatak omega može dovesti do suhe i nadražene kože.

Iz tog razloga laboratoriji NovExpert osmislili su jedinstveni tretman za njegu kože koji sadrži SVE omege u samo jednoj bočici:

  • Omega 3 iz ulja Inca Inchi moćan su ‘’ booster’’ koji obnavlja stanice kože
  • Omega 5 dobivena iz ulja sjemenki nara, prepoznata je po svojim antioksidativnim svojstvima
  • Omega 7 nalazi se u ulju pasjeg trna, sadrži jedinstvenu količinu vitamina A, C i E
  • Omege 6 i 9 s hranjivim svojstvima dolaze iz ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama

Jesu li omege namijenjen isključivo suhoj koži? 

Ne može biti dalje od istine. One imaju pozitivan učinak na prevenciju starenja, regeneraciju  i smirenje kože. Sve benefite omega zato smo stopili u naša dva proizvoda.

ULJE ZA ČIŠĆENJE S 5 OMEGA + 100 % pamučna krpica

Za sve tipove kože čak i masnu! Rutina ljepote koja traje 1 minutu a rezultati traju 8 sati.

Uljni čistači postali su popularni u Japanu tijekom 60-ih godina 20 stoljeća. Inspiracija za njihov nastanak dolazi iz budističkim vjerskih rituala dok je u zapadnim zemljama element „vode“ bio je u centru vjerskih obreda pa su bili popularni čistači na bazi vode.

Što onda izabrati? S tehničkog gledišta ulje je najprikladnije za uklanjanje nečistoća.

Ako nemate vremena za koristiti nekoliko proizvoda u vašoj dnevnoj rutini njege lica: sredstvo za uklanjanje šminke, sredstvo za čišćenje lica, hidratantnu kremu, anti age kremu…pokušajte s uljnim čistačem

NovExpert laboratorij predlaže nov, brz i jednostavan ritual. Jedan jedini korak, 4 učinka.

  1. Sredstvo za uklanjanje vodootporne šminke i sredstvo za čišćenje lica: Ulje za čišćenje s 5 Omega uklanja sve vrste šminke (dugotrajnu, vodootpornu…) s lica, očiju i usana. U jednom jedinom nanošenju eliminirano je 98% zagađivača iz zraka!
  •  Hidratacija 8 sati i umirenje:  8 sati nakon čišćenja, koža vašeg lica i dalje ima koristi od učinka 5 omega na dugotrajnu hidrataciju

Booster serum s 5 omega

Za intenzivnu njegu i dubinsko djelovanje, Booster serum s 5 omega je omiljena kod suhih tipova kože, a namijenjen i za normalnu ili osjetljivu kožu.

Kako djeluje?

Intenzivna njega s visokom koncentracijom 100% prirodnih aktivnih sastojaka protiv svih znakova starenja. Posebno je namijenjen za osjetljive kože ili trudnice za sprječavanje nastanka strija.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

mačke masiraju

‘Mijesi’ li vas mačka kao tijesto? Preslatki su razlozi zašto to...

Mačka vas “mijesi” poput tijesta iz nekoliko razloga, ali što je to uopće? Jednostavno rečeno, mačje gnječenje je kada vaša mačka...
- Advertisment -