Edukatorica za odgoj- popust za članice od 20 posto

Iza branda Edukatorica za odgoj stoji Glorija Peranić – prva međunarodno certificirana edukatorica roditelja po programu Pozitivne discipline u Hrvatskoj.

Individualne konzultacije su namijenjene roditelju koji pokušava uskladiti ubrzan tempo života i poslovne obveze s odgojem djece – roditeljima koji ne znaju kako  postupati sa svakodnevnim odgojnim izazovima i nedostatkom vremena za sebe.

Na individualnim konzultacijama ćete dobiti konkretne, primjenjive i individualizirane tehnike kojima ćete graditi željenu svakodnevicu i odnos s djetetom.   

U skladu s razvojnim potrebama djeteta i svakodnevicom roditelja.

Odoj djece nikada nije bio zahtjevniji. Odgojni pristup prenosimo s generacije na generaciju već godinama, iako su se sve ostale životne okolnosti potpuno promijenile. Podrška koja se nekad podrazumijevala je minimalna, a pritisci izvana (poslovni, s društvenih mreža i tempo života) maksimalni.

Razumijevanje specifičnosti djetetovog razvoja i konkretni alati u kreiranju djetetova okruženja, komunikaciji i pristupu mogu unaprijediti odnos roditelja i djece i djetetov razvoj.

“Drago mi je što birate biti bolji sebi i djetetu. Ako vam na vašem putu izgradnje željene svakodnevice i odgojnih rezultata bude trebala podrška, javite se”, poručila je.

Glorija Peranić je edukatorica roditelja, magistra edukacijske rehabilitacije i sveučilišna prvostupnica ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Kroz individualne konzultacije i edukativne radionice brojnim roditeljima pomaže ostvariti svakodnevicu koju žele za sebe i dijete. Kontaktirati ju možete na [email protected].

Svim Women in Adria članicama Edukatorica za odgoj nudi popust od 20 posto na sve svoje usluge do 30. studenoga 2020. godine, a nakon toga popust će iznositi 10 posto.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Žene za otok Pag 2024

Ove žene oblikovale su život na otoku Pagu

Svjesna važnosti ženske uloge unutar zajednice, Turistička zajednica Općine Kolan organizirala je konferenciju Žene za otok Pag. Konferencija je održana u...
- Advertisment -