Edukatorica za odgoj- popust za članice od 20 posto

Iza branda Edukatorica za odgoj stoji Glorija Peranić – prva međunarodno certificirana edukatorica roditelja po programu Pozitivne discipline u Hrvatskoj.

Individualne konzultacije su namijenjene roditelju koji pokušava uskladiti ubrzan tempo života i poslovne obveze s odgojem djece – roditeljima koji ne znaju kako  postupati sa svakodnevnim odgojnim izazovima i nedostatkom vremena za sebe.

Na individualnim konzultacijama ćete dobiti konkretne, primjenjive i individualizirane tehnike kojima ćete graditi željenu svakodnevicu i odnos s djetetom.   

U skladu s razvojnim potrebama djeteta i svakodnevicom roditelja.

Odoj djece nikada nije bio zahtjevniji. Odgojni pristup prenosimo s generacije na generaciju već godinama, iako su se sve ostale životne okolnosti potpuno promijenile. Podrška koja se nekad podrazumijevala je minimalna, a pritisci izvana (poslovni, s društvenih mreža i tempo života) maksimalni.

Razumijevanje specifičnosti djetetovog razvoja i konkretni alati u kreiranju djetetova okruženja, komunikaciji i pristupu mogu unaprijediti odnos roditelja i djece i djetetov razvoj.

“Drago mi je što birate biti bolji sebi i djetetu. Ako vam na vašem putu izgradnje željene svakodnevice i odgojnih rezultata bude trebala podrška, javite se”, poručila je.

Glorija Peranić je edukatorica roditelja, magistra edukacijske rehabilitacije i sveučilišna prvostupnica ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Kroz individualne konzultacije i edukativne radionice brojnim roditeljima pomaže ostvariti svakodnevicu koju žele za sebe i dijete. Kontaktirati ju možete na [email protected].

Svim Women in Adria članicama Edukatorica za odgoj nudi popust od 20 posto na sve svoje usluge do 30. studenoga 2020. godine, a nakon toga popust će iznositi 10 posto.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hakerski napadi

Sve je više hakerskih napada i prijevara: 5 jednostavnih metoda za...

Najnovije žrtve hakerskih napada u Hrvatskoj su Zagrebački holding i HZZO, što je još jednom pod povećalo stavilo važnost sigurnosti na...
- Advertisment -