Mladi i talentirani kreativci iz project management agencije Hodogram su zajedno s klijentima i poslovnim partnerima, proslavili drugi rođendan i preseljenje u novi poslovni prostor, iz kojeg će nastaviti razvijati projekte za brojne renomirane klijente, kao što su Pernod Ricard, Robert Bosch, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, McDonald’s Hrvatska, Real Grupa, EOS Matrix, Hrvatska turistička zajednica itd. 

Brojni komunikacijski projekti i korporativna događanja

Hodogram tim je tijekom samo dvije godine poslovanja razvio brojne komunikacijske projekte i korporativna događanja. Neki od najpoznatijih su dodjela novinarske nagrade Zlatna Penkala u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, obilježavanje 25 godina poslovanja tvrtke Bosch u Hrvatskoj, produkcija izložbenog postava međunarodne izložbe Nikola Tesla – Mind from the FutureTjedan muzeja za Predstavništvo Europske komisije u Zagrebu, te Zagreb Connect – Start Up konferencija za Zicer – zagrebački inovacijski centar.

Agencija Hodogram

Agencija Hodogram

Agencija Hodogram

Agencija Hodogram

Niz lifestyle projekata

Pored business segmenta, Hodogram je radio i niz lifestyle projekata. Ovog ljeta su najšarmantniji zagrebački park Zrinjevac pretvorili u daleku Havanu organizirajući dan Kube za Havana Club Momento Mojito. A u zagrebačkoj Park šumi Tuškanac posjetitelji su mogli uživati u ugodnom hlađenju uz gin & tonic tijekom Beefeater City Park događaja.

Agencija Hodogram

Agencija Hodogram

Poznati su po otkrivanju novih lokacija za organizaciju događaja. Pa su tako legendarne Jameson tulume organizirali u staroj tvornici željezničkih vozila Gredelj te čak i u garaži zagrebačkog hotela Westin. A filozofiju brenda proširili su i na područje Splita, organizirajući Jameson Škver Split u ljevaonici Brodosplit.

Agencija Hodogram

Fokus na kvaliteti i izvrsnosti

Unatoč brojnim promjenama i izazovima u komunikacijskoj industriji, prioritet agencijskog tima je od početka bio fokus na kvalitetu i izvrsnost. Hrvoje Markešić, direktor i suvlasnik agencije Hodogram, ponosan je i na broj zadovoljnih klijenata s kojima njeguje dugotrajni odnos: ˝Kad je riječ o kvaliteti isporučene usluge i zadovoljstvu klijenta, kompromis ne postoji. Ulaganjem u znanje, vještine i kvalitetan odnos s klijentima, tijekom dvije godine smo se iz event management agencije razvili u project management agenciju: zaduženi smo produkcijske, digitalne i PR aspekte raznih marketinških projekata.“

„Naše poslovanje bazirano je na potpunoj posvećenosti svakom projektu. Mi smo mali tim s puno iskustva koji uživa u organizaciji svakog projekta. A posebno nas veseli doživjeti transformaciju od početne ideje do finalnog proizvoda. Zahvaljujemo klijentima koji su u nama pronašli kvalitetnog partnera˝, izjavila je Maja Dujlović, direktorica i suvlasnica agencije.

Usluge koje nudi agencija Hodogram orijentirane su na osmišljavanje, organizaciju i produkciju korporativnih događaja i projekata. Kao i kulturnih i turističkih manifestacija, poslovnih konferencija, kongresa, promocijom proizvoda te organizaciju team buildinga. Ovaj kreativno-produktivni ured odsad se nalazi na novoj adresi u Unskoj ulici 2c u Zagrebu.

Foto: PR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime