Stiže jubilarno izdanje Beauty&Hair Expo Zagreb

Već 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024. okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju. Riječ je o vodećem tematskom događaju u zemlji koji se pozicionirao kao međunarodna platforma za kozmetičku i hairstyle industriju. Zagreb će uskoro opet postati epicentar beauty industrije. Kao poklon svim ženama, manifestacija ove godine započinje na simboličan datum: 8. ožujka – na Dan žena, a traje do nedjelje 10. ožujka. Mjesto radnje je Zagrebački velesajam.

Dođite i odaberite najbolju formulu za sebe. Njega kože, kose…

Jubilarni trodnevni beauty događaj okupit će renomirane domaće i inozemne brandove i izlagače iz svijeta ljepote i zdravlja, vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: make up-u, frizerstvu, nail dizajnu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima…

Sajam je svojom tematikom namijenjen jednako profesionalcima, kao i širokoj publici. Posjetitelji će imati priliku pronaći svoju formulu za proljetni makeover iz bogate izložbene ponude na sajmu. Dođite i odaberite najbolje za sebe. Mnoštvo kozmetičkih proizvoda i usluga, modni dodaci te opuštanje na mnogobrojnim tretmanima bit će još pristupačniji uz najavljene prigodne sajamske popuste i besplatne savjete prisutnih stručnjaka.


Pročitajte više: Afrodita i Aura znaju kako opstati u beauty industriji


Pridružite se ‘najljepšoj priči’ Zagrebačkog velesajma

Poslovni segment ove vrlo dinamične industrije na Beauty&Hair Expo Zagreb zastupljen je u B2B susretima u neposrednim kontaktima s dionicima iz beauty industrije. Čvrsto je pozicioniran kao mjesto povezivanja s relevantnim dobavljačima i kolegama iz struke. Također, mjesto je razmjene mišljenja i iskustva te prezentacije noviteta.

Uz izložbeni program, najavljuju i stručan i zanimljiv popratni program. Najbolji domaći i inozemni talenti iz frizerskog i kozmetičkog svijeta prezentirat će svoje vještine i kreativnost.

Sve detalje možete pronaći na službenoj stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma. Pridružite se „najljepšoj priči“ Zagrebačkog velesajma, koja istovremeno slavi ljepotu i donosi nove, inspirativne trendove. Dođite i učite o njima.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -