Brand School Master Class u Hrvatskoj

Prije nekoliko mjeseci imala sam priliku upoznati Julie Cottineau kroz njenu „Brand School by Brand Twist“. Jako mi je drago što je Julie odlučila doći u Hrvatsku i organizirati „Brand School Master Class“.

Brand School Master Class

Brand School Master Class koristi najbolje prakse najuspješnijih brendova kao što su Virgin, Apple i Nike kroz interaktivne prezentacije i vježbe koje će vam pomoći da ponovno vratite energiju u svoj brend, povećati vašu uštedu u marketingu i isporučiti konačne rezultate koje želite i trebate.

Julie Cottineau je provela zadnjih pet godina kao potpredsjednica Virgina za Sjevernu Ameriku zadužena za brendove, te je bila desna ruka Richarda Bransona.

Sad, kao osnivačica tvrtke Brand Twist, koja se bavi savjetovanje u području brendiranja te koristi inovativne i nove poglede na brand, podijelit će tajne i strategije iz Virgina, te prakse drugih velikih brendova i pokazati vam kako primijeniti inovativan način razmišljanja na svoje korisnike i sve poslovne izazove sa kojima se svakodnevno nosite.

Brand School Master Class održat će se 24. i 25. listopada 2013. godine u Novom Vinodolskom (Novi Spa Hotels & Resort) te će sudionicima pružiti jedinstvenu priliku da uče od jedne od najpoznatijih stručnjakinja za brendove – Julie Cottineau.

Julie Cottineau nije samo brand stručnjakinja. Julie je osoba koja se u potpunosti posvećuje svojim klijentima. Kada radite sa Julie imate osjećaj da radite sa najboljim prijateljem. Tijekom rada sa Julie „ulazite“ duboko u svoja uvjerenja, razmišljanja, osjećaje kako bi na najbolji način prenijeli svoju misiju svojim klijentima,partnerima i kupcima.

Julie je također gostujući profesor na prestižnim Sveučilišta Cornell i Columbia u SAD-u, kao i redovna komentatorica o brendiranju u uvaženim medijima kao što su CNN, Entrepreneur Magazine i Forbes.com. Pomogla je izgraditi tisuće svjetski poznatih brendova, uključujući Orbitz, P&G, Pantene, Virgin, Stolichnaya, Subaru te Intel.

Poseban dio Master Classa odnosi se na upoznavanje s tzv. kreativnim twistom, tehnikom koja omogućuje povezivanje naoko nekompatibilnih dijelova u smislenu cjelinu i stvaranje novih ideja i pristupa brendiranju.

Broj ulaznica je ograničen i ekskluzivan, te upravo zbog jedinstvenosti programa i novog pristupa brendiranju očekuje se dolazak najuspješnijih regionalnih i domaćih brend i marketing menadžera te perspektivnih poduzetnika i začetnika “start-upova”.

Prijavite se na www.brandschoolmasterclass.com

ili kontaktirajte na [email protected]

Što reći na kraju? Dođite!

Budite sretni, uspješni i nezaustavljivi

Foto: Bob Plotkin

Lidija Pehlić, diplomirani je ekonomist, lifestyle&business coach, glavni urednik  web -site za osobni i poslovni razvoj www.tasteoflife.hr  i Vblog.ova na  „Taste of Life TV“ – you – tube on line show. Taste of Life TV obrađuje teme osobnog i poslovnog razvoja te predstavlja osobe koje svojim primjerima mogu inspirirati i motivirati gledatelje na akciju kako bi postali sretni, uspješni i nezaustavljivi. Više o uslugama savjetovanja i coaching.a možete pronaći na www.tasteoflife.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...