3 aplikacije koje olakšavaju šoping namirnica

Šoping liste koje pišete na raznim papirićima i onda ih gubite su stvar prošlosti! Postoje brojne aplikacije koje nam olakšavaju život. Aplikacije za šoping omogućavaju jednostavno kreiranje i dijeljenje šoping lista. Neke aplikacije vam omogućavaju planiranje obiteljskih obroka i kreiranje šoping lista na temelju toga, evidenciju zaliha začina da ne kupujete nešto što već imate (zvuči poznato?), dijeljenje s ukućanima i još mnogo toga. Odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama:

3 aplikacije za šoping liste

1. Food planer – najgori dio kod kuhanja je smisliti što uopće kuhati, napraviti popis i otići to nabaviti. Samo kuhanje i nije toliki problem. Kad tome dodate svakodnevne obaveze, zdravi i kuhani obroci čine se nedostižni.

Food planner omogućava planiranje obroka i sastavljanje liste za kupovinu. Obroci se planiraju iz ponuđenih recepata ali ova mobilna aplikacija omogućava da dodate svoje recepte ili da koristite recepte sa omiljenih web stranica, poput naše Coolinarike, na primjer. Nakon što ste isplanirali jelovnik za sljedećih nekoliko dana,  iz aplikacije jednostavno možete napraviti listu za kupovinu. Jedna briga za cijeli tjedan manje!

Food planner je dostupan za Android, a uskoro i za iOS.

2. Out of milk -ako ne kuhate svaki dan, ovo je aplikacija za vas. Zaboravite šoping liste po raznim papirićima koje gubite.  Kad se sjetite da vam nešto treba, jednostavno to upišete u svoj pametni telefon. Out of milk je aplikacija u kojoj možete bilježiti sve što trebate kupiti i dijeliti s ostalim ukućanima te pri tome izgledati elegantno u supermarketu:-).

Sadrži čak i posebnu listu za zalihu začina, jer njih rijetko kupujemo i nikad nismo sigurni da li ih imamo ili ne, pa kupimo za svaki slučaj. Izbjegnite to tako da u ovu mobilnu aplikaciju unesete što od začina trenutno imate kod kuće.

Sve ostale zadatke možete također pratiti kroz Out of milk to-do-liste, a dostupna je i za Android i za iOS.

3. Buy me a pie – ova aplikacija ne sadrži dodatke za zalihu začina i to-do-listu kao Out of milk ali ima dizajn koji će se sigurno svidjeti mnogim ženama. Liste i sastojci mogu se označavati različitim bojama i na temelju toga aplikacija će ih grupirati. Liste možete dijeliti preko ostalih uređaja i sa kim želite. Dostupna je za Android i iOS.

Foto: Dreamstime/Lightpoet

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

3 KOMENTARI

  1. Ja osobno koristim aplikaciju Listonic, a skinula sam ju preko Huawei AppGallerya. Isprobala sam nekoliko aplikacija koje stvaraju listu za kupovinu namirnica i ona mi se pokazala kao najbolja jer se može povezati s drugim ukućanima i izuzetno je jednostavna za korištenje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -