Kamo za vikend? Obavezno na Bujan rujan!

Kako su godišnji završili, a kontinent je još jednom pun i živahan, raste i broj događanja koja će vam popuniti vikend, bez obzira na kišu. Q’ART se vraća već šestu godinu, Štampar vam nudi besplatne preglede i edukacije o zdravlju, a Heureka organizira vikend-tečaj javnog nastupa. Odabir je težak, a ovaj vikend vremena ima za svo troje!

Projekt Ilica: Q’ART – Bujan rujan

Ljetni Q’ART je bio pravi hit, stoga ništa manje ne očekujemo od jesenske inačice. Vrijeme radnje je nedjelja, 18. rujna od 9:00 do 16:00 sati, a mjesto radnje Ilica.

Na festivalu vas čekaju brojni glazbeni nastupi, prostor za odmor i osvježenje uz piće, brojni izlagači i avangardna revija u podne. Projekt Ilica: Q’ART oduševljava Zagrepčane i goste već šestu godinu zaredom

Q’ART se bavi temama koje se tiču svih Zagrepčana, a to je adekvatno korištenje javnih i napuštenih prostora u Zagrebu, podrška malim umjetnicima, obrtnicima i proizvođačima, te jednostavno druženje i opuštanje.

Detalje o događanju pronađite na Facebook stranici.


Pročitajte više: Redovita tjelovježba zaista umanjuje rizik od raka dojke!


Back Together – Get Together with Štampar

U službi vlastitog zdravlja, u subotu, 17. rujna i nedjelju, 18. rujna, prošećite do Europskog trga gdje vas očekuju besplatni pregledi, različite zdravstvene aktivnosti i savjetovanja sa stručnjacima.

Možete obaviti preventivne preglede među kojima su ultrazvuk štitnjače, spirometrija, EKG, mjerenje šećera u krvi, tlaka i druge.

Imat ćete i jedinstvenu priliku savjetovanja s nutricionistima, kineziolozima i psiholozima, te poslušati panel o mentalnom zdravlju. Pripremljen je i kviz, kao i brojne radionice kojima je cilj informirati posjetitelje o očuvanju i poboljšanju zdravlja.

Detalje ovog dana posvećenog zdravlju potražite na službenoj stranici Back Together.


Pročitajte više: Uz ove savjete Tanje Pureta lako ćete pobijediti strah od javnog nastupa


Vikend-tečaj javnog nastupa

Javni nastup je boljka mnogih, što zbog treme, što zbog neznanja o tome što čini dobar javni nastup.

Heureka je za vas organizirala vikend-tečaj javnog nastupa koji je tematski sličan programu Škola govorništva, a namijenjen je onima koji nisu u mogućnosti pohađati potpun tečaj od više mjeseci.

Ovaj se tečaj odvija u petak od 17:00 do 21:00 i u subotu od 10:00 do 18:00, te je vrlo opsežan kako bi svi aspekti dobrog javnog govora bili adekvatno pokriveni. Tečaj je dobar omjer teorije i praktičnih zadataka kojima se gradivo usvaja u manjoj grupi, uz opuštenu atmosferu, te osigurane materijale i obrok. Uz teoriju i fonetske vježbe, uključene su i vježbe za smanjenje treme.

Po završetku polaznik dobiva potvrdu o položenom tečaju.

Sve detalje vezano uz program i cijenu tečaja potražite na službenoj stranici.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...
- Advertisment -