Bundevijada u zagrebačkom ZOO-u odlična je prilika za obiteljski izlet

Ove nedjelje povedite svoju djecu na jesensko druženje uz upoznavanje životinjskog svijeta. Naime, 4. studenoga u Zoološkom će se vrtu grada Zagreba održati još jedna tradicionalna Bundevijada. O čemu se radi?

Mmm…bundeva!

Od 11 do 13 sati posjetitelji će pod vodstvom edukatora dubiti bundeve koje će nakon toga biti poslužene životinjama. Neke životinje obožavaju okus bundeve, a neke će u bundevama pronaći omiljenu poslasticu.

Ipak, postoje i životinje kojima u nedjelju ne treba dopuna jelovnika. One se vesele izrezbarenim bundevama jer im obogaćuju životni prostor. One će ih nekoliko dana koristiti za istraživanje i igru.

bundevijada u zagrebačkom zoološkom vrtu

Između 13 i 14.30 sati bundeve će biti podijeljene afričkim lavovima, crvenim pandama, kljunorošcima, pekarijima, smeđem medvjedu, bjelorukim gibonima, merkatima i prstenastorepim lemurima. Ako želite saznati vole li ovu jesensku deliciju ne propustite posjetiti zagrebački Zoološki vrt.

Također, kako brk ne bi omastile samo životinje, jelima od bundeva obogaćen je i jelovnik restorana Kod morskog lava pa će se u nedjelju na njegovom meniju naći juha od bundeve i slasni muffini. Uživajte u jeseni!

Foto: ZG ZOO, Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -