Dessange Hrvatska Zagreb još jednom dobila potvrdu svoje izvrsnosti – TROPHY OF EXCELLENCE 2016 – Best business partner

Prestižna pariška frizerska kuća Dessange svake godine svojim poslovnim partnerima priredi spektakularan susret.

Tako je i ove godine predstavio novitete u kosi i proizvodima kuće Dessange za jesen zimu 2016-2017, u poznatoj kino kazališnoj dvorani Grand Rex kroz privatni Show Prestige gdje su se okupili fanove struke i franšizeri cijelog svijeta.

Dodjela TROPHY OF EXCELLENCE

Nakon show-a priča se nastavlja na tradicionalnoj  internacionalnoj konvenciji Dessange u povijesnom gradiću sat vremena udaljenom od Pariza, Chantilly.  Povijesni gradić poznat je po dvorcu Chantilly koji je sagrađen 1560. Godine za vojno lice i diplomatu Anne de Montmorency (odlikovan prvim časnikom kraljevske krune).

Dvorac je uništen za vrijeme francuske revolucije i ponovno sagrađen te velikim dijelom nadograđen 1870. godine tada u nasljedstvu Henri d’Orléans, vojvode od Aumale. Ovaj zaljubljenik u oružje i lov, dvorac popunjava bogatom kolekcijom oružja i lovačkih trofeja.

Dessange_Hrvatska_Zagreb1

Danas je dvorac opće poznat po povijesnom muzeju sa iznimno bogatom bibliotekom, drugoj po veličini u Francuskoj,  ima jednu od najvećih umjetnička galerija u Francuskoj. Unutar galerije na jednoj od slika zabilježen je povijesni trenutak kada se je na tom mjestu prvi puta u povijesti kušao šampanjac iz pokrajine Champagne. Slika prikazuje kako uzvanici jedu kamenice i čude se pucanju čepova boca šampanjca.

Posebno mjestu u dvorcu zauzima privatna kapelica „Hearts of the Princes of Condé” , na svim zidovima dvorca ocrtane su ratne pobjede francuskih vojnika, gotovo da nema prostorije bez lovačkih trofeja što je u to vrijeme označavalo staležnu pripadnost.  Na dvorskim vratim uzvanike dočekuju lovci obučeni u povijesne svečane odore i pozdravljaju lovačkim trubama.

Dvorac je okružen jezerima i prekrasnim prostranim parkom. Cijelu regiju i poseban doživljaj upotpunjuje gastronomska priča sa izvornom hranom i francuskim vinima. U blizini dvorca šumskom stazom dolazi se do malog intimnog  hotela Auberge du Jeu de Paume, hotela s 5 zvjezdica gdje je bila održana internacionalna konvencija Dessange.

Dessange_Hrvatska_Zagreb3

Uz  svu ljepotu i šarm bajkovitog povijesnog  mjesta,  jedan od svečanih trenutaka je i dodjela TROPHY OF EXCELLENCE. Nagrada koja označava izvrsnost u poslovanju. Tako je u konkurenciji od preko 50 zemalja svijeta i 1200 salona, Dessange Hrvatska Zagreb još jednom dobila  potvrdu svoje izvrsnosti, TROPHY OF EXCELLENCE 2016 – Best business partner.

Ovo odlikovanje je perjanica svih naših postignutih uspjeha i dosadašnjih nagrada izvrsnosti; 2013- Best protocol Dessange i 2015. Best know how Dessange, rekla nam je suvlasnica salona Sanja Čabraja i dodala kako su s neizmjernim ponosom predstavljali našu zemlju, naše djelatnike  i salon Dessange Paris u Zagrebu.

Dessange Hrvatska Zagreb

Women in Adria članice u salonu Dessange ostvaruju 10% popusta.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više