Nova DESSANGE kolekcija na zagrebačke ulice donosi apsolutni trend sezone

Prva pomisao na Parižanke mnogim je ženama sasvim sigurno onaj posebni i nesputani je ne sais quoi stav. Također, asocijacija mogu biti jednostavne, a istovremeno vrlo chic modne kombinacije, divna plava kosa prošarana savršenim pramenovima te lice uokvireno nonšalantnim šiškama. Jesmo li u pravu?

Jedna i jedinstvena

Sve do ove jeseni ikonična DESSANGE žena imala je plavu kosu ili barem svijetle pramenove. Tom idealu su se odnedavno pridružile i druge boje, pa od ove sezone, na ugodno iznenađenje mnogih, jedna od najpoželjnjijih boja u DESSANGE salonima postaje crvena u svim svojim nijansama.

crvena kosa

Nova vizija DESSANGE žene jest jedinstvena i neponovljiva žena koja je savršena upravo zbog svoje posebnosti. Svaka žena ima samo sebi svojstven stil, privlačnost, eleganciju, način života i karakter koji bi se trebali ogledati i u kosi, a ne biti uniformirani trendovima.

Zato nova L’ABSOLUE kolekcija za nadolazeću jesen i zimu svakoj ženi pristupa na posve individualan način i naglašava njezinu prirodnu ljepotu, a upravo će individualnost biti apsolutni trend sezone.

Nikad raskošniji izbor crvenih nijansi

Ono što u DESSANGEU uvijek ostaje konstanta jest inzistiranje na savršenoj kvaliteti usluge. Rezultat je uvijek sjajna, njegovana kosa inovativnih, elegantnih i prirodnih rezova.

Jesenski i zimski dani bit će kao stvoreni za malo radijantne crvene u kosi, a izbor crvenih nijansi nikada nije bio raskošniji! DESSANGE frizeri s jednakom će lakoćom pronaći idealnu nijansu i dužinu kose za minimalistice, romantičarke, žene koje vole glamur, ali i za one koje se najbolje osjećaju u sportskoj eleganciji.

crvena kosa

Od vatrenih i bakrenih preko toplijih nijansi crvene sve do ljubičastih i hladnijih nijansi – ove će jeseni žene svih nijansi puti, boja očiju, dobi i oblika lica kao točku na i dobiti frizuru koja će savršeno upotpuniti cjelokupni izgled.

Kako postići da crvena ostane crvena?

Dobro je poznato da je bojanoj kosi potrebno posvetiti posebnu pažnju kako bi i nakon više pranja ili agresivnijeg tretiranja izgledala kao da je tek izašla iz salona. Zato je tu PHYTODESS BIJELI ČAJ, nježan, a vrlo učinkovit šampon namijenjen isključivo bojanoj kosi. Dodatno, dubinsku njegu kose koju želi svaka žena osigurat će PHYTODESS ILIPE MASLAC maska.

 

 

Za kućnu uporabu, preporuka DESSANGE frizera je svakako Natural Pigma šampon s prirodnim pigmentima koji održavaju željeni ton kose svakim trećim pranjem. Ovi pigmenti daju sjaj i intenzitet te značajno pridonose dužem zadržavanju boje.

Uz DESSANGE njegu i stiliziranje kose, neodoljiv pariški chic u svim nijansama boje ljubavi nesumnjivo stiže i na zagrebačke ulice. Jedva čekamo!

Foto: DESSANGE

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više