Dnevna doza biljaka – 10% popusta na Kote Living proizvode

Dnevna doza biljaka donosi ljubav prema biljkama u betonske džungle Hrvatske i regije. DDB je mjesto okupljanja svih zaljubljenika u biljke, ali i onih koji tek razmišljaju o suživotu s lisnatim ljubimcima.

U urbanim sredinama svima nedostaje dodir zelenila i prirode, kao i osjećaj mira i produktivnosti kojeg biljke uzrokuju u nama.​ Zato dnevna doza biljaka u svom asortimanu ima razne biljne dekoracije za različite prilike, nudi usluge održavanja kao i edukativne radionice.

Ljubav prema prirodi i zelenilu Dnevne doze biljaka prepoznali su i brendovi poput: Vrtni centar Flora, Jana, Gorenje Hrvatska, InDizajn s Mirjanom Mikulec, Podravka Hrvatska, Međunarodna vrtna izložba Floraart, Aquatic Design, Design District Zagreb, Kut na Kvadrat, Jyisk, Dish Factory Zagreb, Römerquelle, Authentic Beauty Concept, itd.

Posebni zeleni ukras koji se ističe u ponudi je Kote Living himmeli, hrvatski proizvod koji se ručno proizvodi i pakira u Zagrebu.

Himmeli na švedskom znači „nebo“ i označava drevni ukras koji su članovi obitelji zajedno svake godine iznova izrađivali od slame od više stotina i tisuća slamčica te ih vješali u svoje domove u vrijeme Božića gdje bi visjeli sve do ljetnih mjeseci. Veličanstvenost himmelija simbolizirala je bogat urod žita i blagostanje u obitelji. Najvažnije od svega, vjerovalo se kako nose sreću jer su povezivali obitelj kroz sam proces izrade.

Kote osigurava unaprijed pripremljeni set od mesinga uz detaljna uputstva za izradu himmelija. Za svega dvadesetak minuta sastavit ćete svoj osobni ili obiteljski himmeli.


U kompletu dolazi i zračna biljka, Tillandsia, njoj za život nije potrebna zemlja već samo svjetlo, vlaga i zrak te tako s himmelijem čini idealnu cjelinu jer u njega unosi život.  U našim domovima može trajati godinama, a uz adekvatnu njegu cvate nakon čega će se i razmnožavati pa svoj himmeli možete nadograđivati novim elementima. 

Izbor zračnih biljaka konstantno se mijenja – tu su često i kolekcionarske biljke za prave ljubitelje botanike, a skupa s himmelijima u dva dizajna (diamond i drop) te tri veličine dostupne su na stranici www.dnevnadozabiljaka.com

Sve WiA članice imaju pravo na popust od 10% prilikom kupnje Kote Living seta. Za ostvarenje popusta putem promo koda možete se javiti na mail [email protected]

Kako biste iskoristili ovu i brojne druge pogodnosti učlanite se u našu WiA mrežu i izaberite odgovarajući članski paket na linku: https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više