5 Perlet dodatka za kosu stvorena za čarobno zimsko vjenčanje

Bliži vam se zimsko vjenčanje i ne znate kakav detalj za kosu odabrati? Pitali smo našu poznatu dizajnericu PERLET vjenčanih ukrasa za kosu Gretu Miloš, što se nosi u kosi na zimskim vjenčanjima i za koje se ukrase mladenke zimi najčešće odlučuju. Otkrila nam je koji su to vjenčani ukrasi za kosu koje mladenke najčešće biraju za zimsko vjenčanje.

“Zimska vjenčanja su čarobna i potpuno drugačija od vjenčanja koja se odvijaju u proljeće i ljeto. Svoje ledeno vjenčanje možete učiniti mnogo posebnijim pravilnim odabirom vjenčanog ukrasa za kosu”, kaže Greta. Na vjenčanjima zimi očekivano prevladava bijela boja prošarana s ledenim i srebrnim detaljima.

Mladenke se zimi teže odlučuju za žarke boje jer žele da sve izgleda što prirodnije i u skladu s okruženjem u kojemu se nalaze. “Bez obzira što zimi u kosi nemate cvjetnu rapsodiju u roskastim tonovima, vaše zimsko vjenčanje može biti jednako čarobno kao i proljetno, možda čak i čarobnije”, zaključuje Greta.

Donosimo 5 savršenih modnih dodatka za kosu stvorenih za vaše zimsko vjenčanje:

Alice (PERLET, 1.250kn)

zimsko vjenčanje

Vjenčić Alice će se savršeno uklopiti u messy punđu na koju se mladenke zimi vrlo često odlučuju. Svojim sitnim i nenametljivim cvjetićima odgovara gotovo svakoj vjenčanici.

Diana (PERLET, 690kn)

zimsko vjenčanje

S bisernim obručem ne možete nikako pogriješiti. Ukras Diana nikada neće biti „previše“ jer je vrlo jednostavan i elegantan. Biseri su svakako i više nego dobrodošli na vjenčanim ukrasima za kosu i vjerujemo da vam mogu donijeti samo savršenu vjenčanu frizuru.

Margaret (PERLET, 800kn)

zimsko vjenčanje

Ako preferirate posebnije vjenčane detalje onda je ukras Margaret stvoren za vas. Ukras Margaret savšeno ide uz vjenčanice koje na sebi imaju čipkaste motive nepravilnih cvjetića i listića, a jednako lijepo će se ukopiti na primljenu ili puštenu kosu.

Judith (PERLET, 750kn)

zimsko vjenčanje

Ovaj je češljić stvoren za punđe, blago zaobljenog oblika odgovara svim vrstama punđi. Ovo je jedan od najprodavanijih Perlet zimskih modela.

Eugenie (PERLET, 450kn)

zimsko vjenčanje

Ukosnice su prave vladarice punđi. Ako volite decentne i nenametljive detalje za kosu a uz to ste i velika obožavateljica punđi onda će ukosnica Eugenie biti idealan odabir za vašu vjenčanu frizuru.

Za koji god se ukras odlučili, sigurno nećete pogriješiti jer nama su  baš svi kao stvoreni za vašu zimsku čaroliju. Više o ukrasima možete saznati na www.perlet.hr.

Foto: Perlet

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više