Otkrijte snagu vrhunskih dodataka prehrani Terranova i Wiley’s Finest

Avemed je mala tvrtka s velikim ambicijama i još većim srcem. Odgovornost prema ljudima naša je temeljna vrijednost. Vjerujemo da ljudi mogu živjeti dobro, zdravo i ispunjeno samo ako osluškuju jedni druge i prirodu. Jedan od naših slogana je i „Živite bolje, birajte pažljivo“, jer smatramo da nas pametne, dobre i pažljive odluke vode do bolje kvalitete života i blagostanja. Naša je misija povezivanje prvoklasnih, najkvalitetnijih, sigurnih i za prirodu prihvatljivih proizvođača dodataka prehrani i proizvoda za osobnu njegu sa zahtjevnim i osviještenim kupcima koji puno polažu na održivost.

Uvijek samo najbolje – Magnifood

Svi brendovi koje nudimo u svojoj paleti proizvoda odabrani su s razlogom, kako bi svojim kupcima ponudili uvijek samo najbolje. Zbog toga, u Avemedu ništa ne prepuštamo slučaju, i to je jedan od razloga zašto se uvijek možete osloniti kako na nas tako i na proizvode koje nudimo.

Glavni brendovi koje Avemed zastupa su Terranova i Wiley’s Finest dodaci prehrani, koji imaju iznimnu vrijednost. Terranova dodaci prehrani su jedini suplementi na našem tržištu koji su 100% bez ikakvih aditiva (tj. neaktivnih pomoćnih tvari – punila: šećeri, sladila, emulgatori, bojila, tvari za stvrdnjavanje, klizna sredstva, mazivna sredstva, itd.), a umjesto takvih punila koriste liofilizirane biljke, ljekovite gljive ili alge koje skupnim imenom nazivamo Magnifood kompleks.

dodatci prehrani

Upravo je Magnifood kompleks ono što daje posebnost Terranovinim proizvodima. Svaka formulacija ima drugačiji Magnifood kompleks, koji značajno doprinosi stabilnosti proizvoda, boljoj apsorpciji, iskorištavanju i bioraspoloživosti vitamina i minerala, donosi brojne enzime, kofaktore i druge bioaktivne tvari koje pozitivno djeluju na naša crijeva, apsorpciju i fiziološke funkcije.

Također svi proizvodi su pogodni za vegane i vegetarijance jer nikada ne sadrže tvari životinjskog podrijetla, što proizvode čini ponovno jedinstvenima. Dobro znamo da nam fitospojevi biljaka djeluju protuupalno, što će posebice pomoći našim crijevima i mikrobiomu pri obnovi i boljoj funkcionalnosti, s obzirom na to da nam se na dnevnoj razini brojni upalni procesi javljaju baš u crijevima.


Pročitajte više: Varaždinski Health and Wellness Day podsjetio nas je na važnost sinergije


Odabrana potpora ženskom organizmu

Terranova u svom asortimanu ima pregršt proizvoda koji su indicirani za brojne tegobe i stanja. Žene su populacija koja se puno više oslanja na suplementaciju, putem koje mogu potpomoći svoj organizam i pružiti mu prijeko potrebne mikronutrijente koje iz određenih razloga ne mogu dobiti putem prehrane. Neki od proizvoda koje Terranova nudi, a posebice su dobri za ženski organizam su:

Terranova Željezo 20 mg bisglicinat – ne uzrokuje konstipacije i ne mora se uzimati dodatno vitamin C, a pomaže u regulaciji hemoglobina, serumske koncentracije željeza i feritina.

dodatci prehrani

Terranova Selen 200 mcg selenometionin – doza primjerena za žene koje imaju problema s hormonalnim balansom, posebice s hormonima štitne žlijezde (hipertireoza, hipotireoza, Hashimoto tireoiditis).

Terranova Folat 400 mcg metilfolat – aktivni oblik folne kiseline za sve žene koje znaju (ili ne znaju) da imaju MTHFR polimorfizam, a planiraju trudnoću, trudne su ili pak doje.

Terranova Magnezij 100 mg bisglicinat – mineral koji nam utječe na gotovo svaki aspekt organizma, a izrazito je bitan za one žene koje su pod konstantnim stresom, izmorene, fizički aktivne, loše spavaju ili se samo žele bolje regenerirati i više napuniti energijom.

Terranova Probavni enzimi – proizvod koji će značajno pomoći kod osjećaja nadutosti, grčeva, bolova, žgaravice, težine u želucu i problema s gastritisom ili gerbom, a znamo da brojne radno-aktivne žene imaju svakodnevne probleme s ovim tegobama

Terranova Mikroflora kompleks (probiotici s prebioticima) – 5 ključnih sojeva dobrih bakterija koje će uspostaviti homeostazu mikrobioma, obnoviti crijevnu barijeru i spriječiti ulazak patogena, toksina i drugih štetnih tvari koje utječu na naš imunitet.


Pročitajte više: Malim promjenama navika starenje možemo usporiti ali ga ne možemo zaustaviti


Wiley’s Finest – iznimno kvalitetne omega 3 masne kiseline

Avemed zastupa i Wiley’s Finest dodatke prehrani, iznimno kvalitetne omega-3 masne kiseline visoke koncentracije EPA i DHA, koje čine najkompletniju potporu za razne populacijske skupine. Iza njihovih čistih, različito koncentriranih vrhunskih dodataka prehrani, koji se temelje na omega 3 masnim kiselinama, kriju se tradicija, moderna tehnologija i duboko poštovanje prema očuvanju prirodnih resursa. Važno im je težiti najboljoj kvaliteti i stalno nadograđivati svoje formulacije.

dodatci prehrani

U asortimanu se ističu Peak Omega-3 Liquid osvježavajućeg okusa limuna, koja sadrži čak 1400 mg EPA i 900 mg DHA na 5 mL, te Peak EPA kapsule koje klize niz jednjak, a nude 750 mg EPA i 250 mg DHA. Specifično za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje, Wiley’s Finest se ponudio da u asortimanu ima Prenatal DHA, koja osigurava na dvije kapsule čak 600 mg DHA i 120 mg EPA, koje podržavaju kako tijelo žene, tako i razvoj mozga i očiju djeteta.

Povoljnosti, savjetovanja i mjerenja – tu smo za vas

Sve sudionice Health&Wellness Daya u Varaždinu mogle su čuti više o tome kako suplementacija djeluje na naš organizam i blagostanje te koliko se prehrana i status mikronutrijenata promijenio u zadnjih nekoliko desetljeća. Stavljen je veliki naglasak na magnezij, gdje smo htjeli osvijestiti žene koliko je njegova uloga u našem organizmu bitna i da danas više od 80% svjetske populacije pati od deficita magnezija. Također smo ponudili mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa organizma putem kvantne-rezonantne metode, koje su sudionice rado prihvatile i iskoristile priliku savjetovati se s našim stručnim kolegicama. Ovakva mjerenja obavljamo još i u brojnim ljekarnama diljem Hrvatske, a popis možete pronaći na našoj stranici www.avemed.hr.

Također, u ponudi smo imali i dio asortimana proizvoda s promotivnim cijenama, a uz kod WIA15 i dalje možete osigurati 15% popusta na cijeli asortiman na www.avemed.hr. Ukoliko ne znate koje dodatke prehrani odabrati za sebe, svoje bližnje, uvijek se možete nama obratiti za pomoć. Nudimo stručna savjetovanja za koja se isto možete prijaviti na našoj stranici, a svojim drugačijim pristupom, koji imaju svi u Avemeda, posvetit ćemo se razgovoru i pronalasku idealne kombinacije suplemenata za vas.

Ono što naš tim i savjetovanje čini drugačijim je to nešto što ljude ne gledamo samo kao tjelesna bića, već ih savjetujemo i da osvijeste svoje mentalno i duševno zdravlje jednako kao i ono tjelesno, kako bi ostvarili homeostazu i blagostanje organizma. 

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -