EVA proizvodi nude osvježenje, izvorsku kvalitetu i prirodnu detoksikaciju organizma

Umorne ste i žedne? Uzmite si pauzu i odletite u oazu mira i zadovoljstva te se na trenutak osvježite uz okus prirodne izvorske vode iz potpuno prirodnog EVA filtera.

EVA filter za vodu – posve prirodno filtriranje vode

Postoji čak 9 faza prirodne filtracije vode za uživanje u vodi izvorske kvalitete. Kao takav, EVA filter se ne priključuje na električnu mrežu, niti na sustav kućnog vodovoda.

Jednostavno ga postavite bilo gdje u kuhinji, uredu ili drugom prostoru, te uživajte u osvježavajućoj i mekoj vodi izvorske kvalitete. Obzirom na volumen, u ponudi su dostupna 3 modela EVA filtera – ovisno o vašim potrebama, od 7, 12 ili 25 litara.

EVA_proizvodi1

EVA Ultimate tuš

Za Vaše potpuno osvježenje, zakoračite pod EVA Ultimate tuš i podarite svojoj koži njegu i dodir prirode.

Posve novo iskustvo tuširanja moguće je zahvaljujući zadnjoj EVA inovaciji, kako smo prirodne procese filtriranja i mineraliziranja vode iz EVA filtera uspjeli pretočiti u modernu, estetski privlačnu i vrlo učinkovito naprednu tuš glavu. Voda je vrlo mekana te uz dokazan dermatološki učinak njeguje osjetljivu, ispucanu ili isušenu kožu, a naročito se preporučuje za novorođenčad, djecu i osobe s osjetljivom kožom.

EVA_proizvodi2

EVA µVoda boca za alkalnu vodu

Na posao uvijek možete nositi Vašu alkalnu vodu u borbi protiv kiselosti organizma.

Pomaže tamo gdje najviše treba – u prirodnoj detoksikaciji organizma i bori se protiv kiseline (od usta do želuca) uzrokovane svakodnevnim stresom, hranom, zagađenjem, itd. EVA µVoda boca za alkalnu vodu antibakterijski tretira i alkalizira te podiže pH vrijednost vode do 9,0 pH. Bocu možete nositi svugdje, i za izlazak s prijateljima ili u teretanu.

EVA proizvodi

Svim članicama i posjetiteljicama Women in Adria portala osigurali smo popust od 10% na sve EVA proizvode, uz posve besplatnu dostavu, dugo jamstvo i mogućnost povrata novca kroz 15 dana od kupnje – ukoliko niste zadovoljni. Ali vjerujte nam, oduševit će vas.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više