Najpoznatija imena novinarstva na domjenku HGK!

Mislav Togonal, Ksenija Kardum, Dražen Klarić, Damira Gregoret, Mašenka Vukadinović i brojni drugi uživali su u veselom druženju Blagdanski domjenak Hrvatske gospodarske komore (HGK) sinoć je okupio više od stotinu novinara.

Povezano: Dodijeljen gospodarski Oskar: Cedeviti Zlatna kuna za najbolje veliko trgovačko društvo!

U veselom druženju uživali su Mislav Togonal, Ksenija Kardum, Dražen Klarić, Damira Gregoret, Mašenka Vukadinović, Sandra Križanec, Petar Štefanić, Hrvoje Krešić, Saša Kopljar, Berislav Jelinić, Jelena Lešić, Davor Meštrović, Jelena Pajić, Ana Brdarić Boljat, Goran Gavranović, Tihomir Ladišić, i mnogi drugi.

hgk

Uzvanicima se obratio predsjednik HGK Luka Burilović, koji je istaknuo da je iza nas uspješna godina što se gospodarstva tiče, bez velikih potresa i iznenađenja. „Svi pozitivni trendovi se nastavljaju, a nadam se da će i 2020. biti slična. Posebno veseli što rast nije samo u statističkim tablicama, već se osjeti i u džepovima građana. Ali nema nam spavanja na lovorikama jer i dalje ne rastemo po stopama po kojima bismo željeli“, istaknuo je Burilović. Istaknuo je uvjerenje da će se novinarska struka nastaviti argumentirano boriti za bolju Hrvatsku za sve nas.

Foto: Filip Pupović

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...
- Advertisment -