Hrvatska tvrtka među finalistima globalne potrage za tehnologijama koje će transformirati bankarsku industriju

Švicarski bankarski gigant UBS u lovu na inovativna i revolucionarna rješenja koja će transformirati bankarsku industriju pokrenuo je globalno takmičenje “The UBS Future of Finance Challenge”. Najbolja rješenja se traže u četiri skupine: učinkovitost u bankarstvu, korisnički doživljaj, sigurnost u bankarstvu i izgradnja superiornih bankarskih proizvoda.

Ostendo Consulting među finalistima

Hrvatska tvrtka Ostendo Consulting probila se sa svojim rješenjem za sigurnu dostavu PIN-a platne kartice elektroničkim putem, među 15 regionalnih finalista, te će na poziv UBS-a svoje rješenje prezentirati na radionici 12. – 13. 11.2015. u Zurichu.

Ovim patentiranim rješenjem ukida se potreba za slanjem PIN-a poštanskom pošiljkom te se zbog bržeg, sigurnijeg i jeftinijeg načina dostave postiže veće zadovoljstvo klijenata uz istovremeno smanjenje troškova. Ostendo Consulting je hrvatska tvrtka koja dobit ostvarenu pružanjem savjetodavnih usluga u inozemstvu godinama marljivo ulaže u razvoj vlastitog proizvoda.

“Ulazak u finale UBS Future of Finance Challenge predstavlja nam dodatno uvjerenje da je naše rješenje za elektroničku dostavu PIN-a dobro promišljeno, donosi jasnu korist za banke i izdavatelje platnih kartica, a potencijalni rast našeg poslovanja privlačan investitorima. UBS je jedna od vodećih svjetskih banaka, specijalizirana za upravljanje imovinom i investicije. Upravlja najvećim imovinskim portfeljem na svijetu, vrijednim preko 2,2 trilijuna švicarskih franaka. Činjenica da smo odabrani kao finalisti takvog natjecanja daje nam dodatni kredibilitet na vrlo konzervativnom tržištu financijskih institucija, priznanje za uloženi trud, ali i izvrsnu priliku za predstavljanje potencijalnim klijentima i investitorima, kao i samoj UBS banci”, izjavila je Biljana Cerin, direktorica Ostendo Consultinga.

Ostendo Consulting je hrvatska tvrtka specijalizirana za savjetovanje, razvoj i istraživanje u području informacijske sigurnosti. Svoje usluge pruža na području SAD-a, Skandinavije i Adriatic regije.

UBS je najveća švicarska banka osnovana 1854. godine. Ukupna vrijednost imovine veća joj je od trilijun CHF, a sa svojih 60.000 zaposlenih prisutna je u 50 zemalja.

Izvor/foto: Ostendo Consulting/arhiva

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...