Novi programi za zaposlene žene u Angels studiju Zagreb

S veseljem Vam predstavljamo nove predivne programe u našem studiju i pozivamo vas da nam se pridružite na holističkim treninzima koji će za Vas predstavljati iznimno zadovoljstvo. Vaše srce i duša, ali i Vaše tijelo biti će vam zahvalno!

Angels Studio prije ili poslije posla

Oblikujte tijelo, probudite ženstvenost, rasplamsajte emocije i riješite se stresa – prije ili poslije posla! Prvi trening svih programa je besplatan pa dođite i probajte!

Besplatna uvodna radionica – Yoga dance

Otkrijte kako kroz tijelo i pokret otkriti skrivene dijelove sebe, povezati se s unutarnjom mudrošću i osloboditi životnu energiju. Na uvodnoj radionici moći ćete čuti na koji način su tijelo, um, emocije i duh povezani i kako međusobno sudjeluju u procesu kreiranja onoga što doživljavamo u trenutku.

Razgibajte tijelo, pokrenite energiju, oslobodite dah i dopustite valovima života da teku kroz Vas. Radionica će započeti s uvodnim objašnjenjem, praktičnim interaktivnim vježbama i konačno iskustvom vođenog Yoga Dance sata.

Besplatna uvodna radionica Yoga dance održat će se 17.10. u 18 sati. Prijave su obavezne na mail: [email protected].

Yoga flow i yoga dance by Iva Solarević Jeličić

Yoga vježbe u nizu za gipkost tijela, kralježnice, uma i duha. Namijenjene početnicima i naprednim vježbačima. Yoga umiruje um, ima antistresni učinak te regenerira naš sustav na svim razinama. Djeluje na pokretljivost kralježnice i pokreće sve sustave u tijelu, oslobađa boli i blokade našeg duh/tijelo sustava, otklanja bolove u leđima i učvršćuje muskulaturu.

Yoga flow vježbe održavat će se u jutarnjim terminima, ponedjeljkom i srijedom u dva termina: 7 – 8 sati / 8 – 9 sati.

Yoga dance zanimljivo je jedinstvo yoge i plesa koje će pokrenuti, probuditi i osvijestiti vaše tijelo, osloboditi vaš duh i naučiti vas uživanju u vježbanju.

Na početku sata kroz yogijske vježbe – asane, osvještavamo i zagrijavamo tijelo te pokrećemo sve sustave; lokomotorni, srčano-žilni, endokrini, dišni, živčani sustav (20-25 min).

U drugom dijelu sata počinje slobodan pokret, gdje se pažnja iz vanjskog svijeta preusmjerava na unutarnji svijet. Organe percepcije okrećemo unutra. Dopuštamo da nas vodi pokret i dah. Što više umirujemo um, to smo spontaniji u plesu i počinjemo se oslobađati kroz pokret. Dopuštamo da se naše unutarnje biće izrazi kroz ples. Povezujemo se unutarnjim znanjem, inteligencijom i intuicijom (25-30 min). Slobodni smo pokrenuti se kako god želimo te otpuštamo psiho-fizički stres koji se nakupio u mišićima, zglobovima, tkivima i našoj psihi.

Na kraju sata tonemo u stanje duboke opuštenosti kroz meditacije, vježbe disanja, vizualizacije i afirmacije (10-15 min).

Yoga dance vježbe održavat će se u popodnevnim terminima, ponedjeljkom i srijedom od 17:30 – 18:30 sati.

Vježba se dva puta tjedno. Ciklus traje 4 tjedna a cijena je 250 kuna za uplate prije početka ciklusa, 270 kuna nakon početka ciklusa. Angelsice i SolarSpiritovci imaju dodatni popust od 20 kuna na članarinu.

* mogućnost vježbanja i jednom tjedno po dogovoru!

Angels_Studio_Zagreb_Yoga

Angles body and emotions workout by Angels

Mnogima već poznata senzualna i plesna kombinacija yoge i pilatesa, pretočena u kružne pokrete koji bude ženstvenost, senzualnost i seksepil. Svi benefiti naših programa, ali bez šipke! Workout bez utega, uz fokus na disanje, osjetilo dodira, osvještavanje mišića i osjećanje muzike koji omogućuju uživanje u vježbanju, oslobađanje stresa i zadovoljstvo iznutra.

Trening traje 60 minuta i uključuje opuštajuće vježbe istezanja kojom se pažnja povlači iz vanjskog u unutarnji svijet, vježbe oblikovanja kompletne muskulature i meditativne plesne vježbe koje završavaju meditacijom. Program je stupnjevan i stoga omogućuje napredak i individualan pristup svakoj polaznici.

Treninzi će od održavati u popodnevnim terminima, utorkom i petkom od 17:30 – 18:30 sati.

Cijena ciklusa koji traje 4 tjedna je 250 kuna, a vježba se 2 puta tjedno, a Angelsice imaju poseban popust od 50 kuna na članarinu.

Angels_Studio_Zagreb_1

Pridružite nam se na nekom od navedenih programa ili posjetite www.angels.com.hr za kompletnu ponudu.

Za sva pitanja, informacije o terminima i savjete, možete nam se obratiti na broj telefona: 095/9232-470 ili na e-mail: [email protected].

Foto: Angels Studio

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više