Izvor energije u jednoj bočici -Juicy Vitamin Water u dva okusa s dvije različite funkcije

Stres, gužva, konstantna jurnjava i svakodnevni multi-tasking na više različitih područja dovodi do kroničnog umora kojemu je teško stati na kraj. Zvuči li vam poznato?

Svi znamo da je potrebno usporiti, odmoriti i odgoditi, ali vrlo često nemamo taj luksuz. Potreban nam je saveznik u borbi protiv umora, siguran izvor energije kojeg jednostavno u danu možemo konzumirati.

Juicy Vitamin Water regulira metabolizam

Juicy je nedavno lansirao na tržište Juicy Vitamin Water u dva okusa s dvije različite funkcije – JUICY VITAMIN WATER IMUNO BOOST i JUICY VITAMIN WATER REFRESH. Riječ je o vitaminskoj vodi koja sadrži vitamine potrebne našem tijelu za normalno funkcioniranje, ali i toliko željeni dnevni boost energije. Važno je naglasiti kako Juicy Vitamin Water proizvodi ne sadrže konzervans niti aditive te su zaslađeni isključivo voćnim šećerom i potpuno su sigurni i poželjni za zdravlje.

Juicy Vitamin Water3

Vitamini pomažu u regulaciji metabolizma, u pretvaranju masnoća i ugljikohidrata u energiju te pomažu u formiranju kostiju i tkiva. No, tijelo ih ne može samo proizvesti (osim vitamina D) te ih moramo unositi u organizam.

Nažalost, većina hrane koju dnevno konzumiramo ne sadrži dovoljan izvor vitamina i minerala te se suplementi ili vitaminske vode odličan nadomjestak za ono što fali našem organizmu kako bi imao snage za užurbani dnevni ritam.

Juicy Vitamin Water Imuno boost

Ova vitaminska voda ispunjena je okusom limuna i limete. Snagu crpi iz voća koje je sinonim za imunitet! Vitamin Water s okusom limuna će vas osvježiti, osigurati vam preporučenu dozu vitamina C, B6, B12 i cinka te pripremiti tijelo za sve napore kojima ćete ga izlagati.

Juicy Vitamin Water1

Juicy Vitamin Water Refresh

Osvježite se vitaminskom vodom s okusom crvenog grejpa i acaia. Crveni grejp je moćna voćka koja vraća energiju, baš kad vam treba. Uz dodatni boost energije, Vitamin Water s okusom grejpa osigurava vašem tijelu i vitamine C, B3, B6 i B12.

Juicy Vitamin Water2

Odaberite svoj omiljeni okus i potrebnu kombinaciju vitamina te započnite energično dan uz Juicy Vitamin Water.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -