Što se sve krije iza uspješne organizacije vjenčanja otkriva iskusna wedding plannerica Daliborka Bunčić

Daliborka Bunčić, direktorica Hotela Bunčić u Vrbovcu, gradiću nedaleko od Zagreba, od malih je nogu dio uspješne poslovne priče. Uz cjelokupno hotelsko poslovanje, ono što Bunčić ima u malom prstu je organizacija vjenčanja.

To nije nimalo lak i jednostavan posao, a mali nedostatak kvalitetne ideje može od savršenog dana napraviti prosječno svadbeno slavlje, što je za ovu uspješnu menadžericu neprihvatljivo.

Posvećenost detaljima

Kada govorimo o trikovima za uspješnu organizaciju vjenčanja, kaže Bunčić, nema tu puno filozofije, a ključ je uvijek u detaljima jer su oni upravo ono što radi razliku. „Koliko uložite, toliko ćete i dobiti“, kaže i dodaje kako uspjeh leži u konstantnoj predanosti poslu, posvećenosti do najsitnijeg detalja i dobroj koordinaciji i organizaciji.

„Ovaj posao morate voljeti ili ne možete biti uspješni. Nije lako svaki petak ili subotu, a nerijetko i oba dana, provesti radeći gotovo cijeli dan. Ipak, ako to volite, ako znate zašto to radite i znate da je to jedino čime biste se ikad mogli baviti, onda niti ne razmišljate o tome da radite, nego dajete i zadnje atome snage samo da sve bude kako treba. Kada vidite uspjeh, osjećaj je neprocjenjiv.“

Vjenčanje je za svakoga jedan od najvažnijih dana u životu i svi žele da sve bude baš onako kako su zamislili.

„Raditi s ljudima ponekad je predivno, no nerijetko je i teško i prilično kompleksno. Upravo radi toga neizbježan je individualan pristup svakom pojedinom klijentu, pažljivo slušanje i poštivanje svake želje istih. Uz to, ponekad jednostavno morate, laički rečeno, „čitati misli“. U početku je to teško, ali nakon godina i godina iskustva postaje neizbježno. Kada sve želje i zamisli mladenaca uspijete pretočiti u stvarnost, imate zagarantirano obostrano zadovoljstvo“, ističe.

Kompletna usluga

Ono što Daliborka ističe kao najveću prednost u svom radu je odlična koordinacija svih sudionika u cjelokupnoj organizaciji vjenčanja – počevši od nje pa sve do konobara, dekoratera, rasvjete i glazbe. Svaki detalj treba biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.

„U Hotelu Bunčić Vrbovec u potpunosti razumijemo kako se mladenci osjećaju. Znamo na koji način pretvoriti nejasne ideje u očaravajuća rješenja, a planiranje i organizacija su naše ključne kompetencije“, tvrdi Daliborka.

Kao tri najveće kvalitete svog tima i sebe kao organizatora vjenčanja ističe mogućnost prilagodbe zahtjevima mladenaca u svakom segmentu organizacije svadbene svečanosti, stručno i uvijek međusobno koordinirano osoblje te konstantno usavršavanje i prilagođavanje trendovima.

Odlučite li se na vjenčanje u Hotelu Bunčić u Vrbovcu, možete se u potpunosti prepustiti u ruke profesionalaca koji će organizirati apsolutno sve – od pozivnica, revera, dekoriranja crkve i sale, cateringa, vožnje u automobilu uz profesionalnog vozača pa do same svadbene svečanosti.

Prepustite se u profesionalne ruke

Pružaju i mogućnost organizacije vjenčanja na otvorenom, a još jedna od prednosti Hotela Bunčić je što, uz samu organizaciju vjenčanja, mogu ponuditi smještaj za goste po sniženim cijenama. Tako gosti mogu uživati i zabavljati se do ranih jutarnjih sati bez brige o vožnji kući.

„Posao organizacije vjenčanja iziskuje puno truda i rada, no najveća nagrada i potvrda dobro odrađenog posla je zadovoljstvo na licima uzvanika te svakako – mladenaca. Ono što predstavlja iznimno zadovoljstvo za mene, kao i za cijelo osoblje Hotela Bunčić, je kada nas klijenti angažiraju i u bitnim događajima u životu koji slijede nakon samog vjenčanja“, priča.

kako organizirati vjenčanje

Tako svoju suradnju nerijetko nastavljaju organizacijom krštenja, rođendana, prve pričesti, krizme, proslave diploma te raznih drugih događaja.

Svim budućim mladencima ova uspješna organizatorica vjenčanja poručuje da fokus sa preuveličanih briga o svakom detalju prepuste profesionalcima koji će im u startu pokazati da im se može vjerovati, a svoja razmišljanja maksimalno preusmjere na slavlje svoje ljubavi i predivne trenutke koji su pred njima i nakon ulaska u bračne vode.

Foto: Hotel Bunčić Vrbovec

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

studenti bez radnog iskustva

Zaposliti studente bez radnog iskustva? Da!

Na mladima svijet ostaje. Ali mladi su bahati, ništa ne znaju, lijeni su i nemaju iskustva. No, mladi su budućnost. Pa...
- Advertisment -