Stiglo je vrijeme za savršeno vjenčanje na otvorenom

Vjenčanje na otvorenom sve je popularnije, a posebice u toplijim godišnjim dobima kada su uvjeti za organizaciju takve proslave idealni. Sunce, ugodne temperature, opuštena atmosfera i zelenilo elementi su koji garantiraju dan za pamćenje.

Proces organizacije vjenčanja podrazumijeva suradnju mladenaca i stručnjaka koji preuzimaju na sebe odgovornost da će svaki detalj biti na svom mjestu, baš kako i priliči prigodi. Zato je važno odabrati prave ljude koji ulažu svoje vrijeme i znanje, istovremeno slušajući potrebe klijenata.

vjenčanje na otvorenom

Sve na jednom mjestu

Sve više je lokacijskih opcija za slavlja na otvorenom, a na mladencima je odaberu onu koja najbolje odgovara njihovim potrebama i željama.

Hotel Bunčić Vrbovec specijalizirao se za cjelokupnu organizaciju vjenčanja koja pruža sve što je potrebno na jednom mjestu. Njihovi iskusni organizatori brinu se za sve od pozivnica do zahvalnica, kao i za savjetovanje o cjelokupnoj ceremoniji.

vjenčanje na otvorenom

„Kada se mladenci odluče za suradnju s nama, mi preuzimamo cijelu organizaciju i sav stres oko svadbene svečanosti, a sve to – s velikim zadovoljstvom“, kaže Daliborka Bunčić, menadžerica hotela.

Bogato iskustvo u organizaciji vjenčanja

Ponuda uključuje i sve više traženu ceremoniju vjenčanja na otvorenom uz prijem uzvanika i pripadajući koktel dobrodošlice.

„Imali smo priliku biti organizatori i sudionici uistinu na mnogim vjenčanjima. Izuzetno smo ponosni i na sva ta bogata iskustva i zahvalni smo na ukazanom povjerenju mladenaca.“

Livada za svečani obred i prijem uzvanika može primiti čak oko 250 ljudi, što omogućuje dovoljan prostor i za velike zabave.

vjenčanje na otvorenom

„Osobno sam sudjelovala u nekoliko stotina vjenčanja, no u svakom nađete nešto novo. Za svako vjenčanje dajemo zadnje atome snage da ispadne savršeno. Želimo opravdati povjerenje mladenaca koje su nam poklonili kao organizatoru vrlo važnog dana u životu, dana kada se započinje novi život udvoje“, naglašava Daliborka.

Ako planirate najvažniji dan u svom životu, prepustite se iskusnim stručnjacima i razmislite o opciji vjenčanja na otvorenom jer ono sa sobom donosi posebnu atmosferu i nezaboravna sjećanja.

Foto: Facebook Hotel Bunčić

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kim kardashian harvard

Želimo li našim kćerima uspjeh na način Kim Kardashian? Makar dogurale...

I vrapci na grani već znaju da je Kim Kardashian održala predavanje na Harvardskoj poslovnoj školi. Stoga smo zatražile mišljenje na...