Postanite SUPERJUNAK poslovanja i pobijedite stres uz savjete homeopatkinje Irene Brbić

Sve brži tempo naše svakidašnjice svakodnevno nas prisiljava da prilagođavamo sebe i svoje navike bitkama sa stresom. U tom procesu važno je raditi na poboljšavanju zdravlja i energije te iscjeljivanju tijela iznutra prema van. S naglaskom na važnost saznanja osnovnog uzroka i stvarnog liječenja osobe umjesto bolesti, krećemo na zdravo putovanje u našim tijelima. Upravo konferencija „Tijelo, um, duh“ objasnit će da čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegova bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju.

Ravnotežom protiv stresa

Kako vratiti zdravlje i energiju, otkriti bolest prije simptoma i kako transformirati svoj život pobjedom nad stresom na konferenciji će otkriti homeopatkinja Irena Brbić. Irena je magistrirala integrativnu zdravstvenu skrb u Prestonu na University of Central Lancashire i trenutno je doktorant jezika i kognitivne neuroznanosti (JEKON) na Sveučilištu u Zagrebu. Ususret konferenciji odgovorila nam je na nekoliko pitanja.

 

Koji je prvi korak prema zdravom tijelu, umu i duhu?

Tijelo, um i duh su povezani, međusobno ovise jedan o drugome i ako su u koherenciji, onda je ljudski organizam u homeostazi, odnosno ravnoteži. Simptomi koji se pojavljuju samo su znakovi neravnoteže i stoga ne bi trebali biti potiskivani i ometani. Njih treba razumjeti i promovirati jer se radi o inteligentnom pokušaju organizma da postigne ravnotežu, odnosno simptomi mu pomažu da se oporavi od stresnog stanja.

U kolikoj mjeri se stres na radnom mjestu može projicirati na zdravlje pojedinca? Javlja li se veći interes pojedinaca za pobjedu stresa i preuzimanjem kormila nad svojim životom i u poslovnim sferama?

Što je osoba razvijenija ili bolje reći, svjesnija, to su i njene psiho-emocionalne i mentalno-duhovne razine organiziranije. Viša osobna, ali i kolektivna svjesnost dovela je do shvaćanja da se ne može odvojiti osobni od profesionalnog rasta i da jedno utječe na kvalitetu drugoga. Preuzimanjem odgovornosti za svoj život i zdravlje, mijenjamo i svoje profesionalno okruženje i ljude s kojima surađujemo. Stres je neminovan, međutim naša reakcija na njega je u našim rukama.

Imate li saznanja, mijenjaju li lideri svoje poglede i pristup radu i ukazuju li veći interes za zdravlje svojih timova?

Svako ljudsko biće ima sposobnost razmjene energije s okolinom. Informacije između članova tima se stalno energetski razmjenjuju i upravo o zajedničkoj energiji ovisi uspjeh cijelog tima. Istinsko vodstvo podrazumijeva i osigurava zdrav i sretan tim.

Postanite superjunak

Dhar media, agencija koja posluje prema načelima dharmičkog menadžmenta, a jedna je od TOP 100 agencija u Hrvatskoj, odlučila je svoj način poslovanja podijeliti s drugima kroz ovu konferenciju.

Super-junak ne može biti svatko. Stoga posjetite konferenciju Superjunaci biznisa “Tijelo, um, duh” 14. ožujka 2019. u Double Tree by Hilton Zagreb i postanite jedan od 100 lidera uspješnog vođenja!

Foto: Dhar Media

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

bračni ugovor za poduzetnice

Bračni ugovor za poduzetnice – Na što trebate obratiti pozornost?

Imovinski odnosi bračnih drugova uređeni su zakonskim odredbama Obiteljskog zakona osim ako bračni drugovi nisu imovinske odnose uredili bračnim ugovorom.