Ovaj ženski planer inspiriran Fridom Kahlo morate imati!

U sve brže rastućem digitalnom svijetu, postoji jedna stvar koje se žene još uvijek ne odriču – ŽENSKI PLANNER. Jedan od onih accessoriesa kojeg još uvijek volimo imati u svojoj torbici i u kojeg svaki dan rado upisujemo razne sitnice, a sada ga možete pronaći u Kallos webshopu.

Zašto su nam planeri i dalje potrebni?

Stranice koje čuvaju sve tajne naših mjesečnih troškova. Stranice koje nas podsjećaju da nam baš i ne treba taj još jedan par cipela. Stranice koje uredno prate “one” dane u mjesecu. Stranice koje nam daju “kick” s nekom motivirajućom porukom kada smo totalno “down”. Stranice koje će nas podsjetiti da ispunimo sve ciljeve koje smo si zacrtale.

Znate onaj osjećaj kada uzmete prazan rokovnik, ponosno upišete svoje ime u njega, označite važne događaje i rođendane, i iskreno se veselite jednom novom početku?

Upravo ovaj osjećaj je bio u glavi našoj današnjoj sugovornici – pružiti ženama jednu sitnicu koja će označiti novi početak, obojan u rozo. Jer, nakon ove neslavne 2020-te, to je definitivno nešto što nam svima treba. 


Pročitajte više: Martina Krajinović Gulsun: Od profesionalne sportašice do svjetske edukatorice u beauty sektoru


Ovu godinu smo odlučili inspirirati se Fridom i napraviti mini kolekciju

Martina Kallos, vlasnica Kallos Lash Akademije i beauty branda, osmislila je ženski rokovnik, vizualno inspiriran Fridom Kahlo. Ova godina je za Martinu i njezin brand bila prepuna iznenađenja. Nakon prvog lockdowna i potpune digitalizacije svog poslovanja, Kallos je osvojio dva vrlo važna priznanja. Martina kao edukator godine i Kallos kao međunarodni brand, osvojili su drugo mjesto u obje kategorije. 

“Kao internacionalni master edukator i predavač na svjetskim natjecanjima i kongresima, stekla sam popriličan broj studenata, korisnika i općenito ljubitelja Kallos branda. I zato sam posebno sretna jer su nam u izboru podršku dali kolege iz cijelog svijeta, ne samo iz Hrvatske. Ovu godinu smo odlučili inspirirati se Fridom i napraviti mini kolekciju proizvoda namijenjenih za sve žene. 

kallos

Bila nam je potrebna komunikacija sa svim klijenticama, stvarnim korisnicama beauty usluga te smo za njih napravili hooodice, mirise za auto, ogrlice, shopping bags i na kraju ovaj predivan rokovnik. Željeli smo približiti Kallos ne samo profesionalnim beauty tehničarima koji koriste naše proizvode u svojim salonima, nego smo željeli i njihovim klijentima pružiti priliku da nas upoznaju.”

Cijela priča je zapravo jednostavna. Posljedice lockdowna se osjećaju i beauty saloni osjećaju manjak posla i gubitak klijenata. Ono što će svakog klijenta privući i vratiti u neki salon je osjećaj sigurnosti i kvalitete branda koji se koristi u tim salonima. 

“Kolekcijom proizvoda za široku populaciju želimo ženama pokazati da i kao hrvatski proizvođač, predstavljamo kvalitetu, estetiku i prije svega profesionalnost u beauty svijetu. I naravno, da stojimo iza svojih proizvoda i podupiremo salone maksimalno. 

Da bi vratili cijelu industriju na noge, potrebna je suradnja i velikih i malih i potrebno je klijentima ponovno probuditi svijest o odlascima u beauty salone.” 

Ovaj rokovnik je rađen s posebnom pažnjom. Snažne statement korice sakrivaju nježnu unutrašnjost sa skrivenim detaljima važnim svakoj ženi. “Kao da smo opisali svaku ženu, majku, kraljicu, zar ne?” zaključila je Martina.

Svim članicama WIA Martina i Kallos poklanjaju 10% popusta na rokovnik korištenjem koda pri kupnji na webshopu. Za kod se potrebno javiti na [email protected]

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -