Kamo za vikend? Evo naših prijedloga za odličan provod

I ovog vikenda odlučili smo vam pomoći u donošenju odluka kako najbolje provesti vikend. Izabrali smo nekoliko prijedloga, a vjerujemo da će svatko uspjeti pronaći nešto za sebe.

Vikend prijedlozi za cijelu obitelj

Za obiteljsko druženje izdvojili smo Viteški turnir Franje Tahija pod starim gradom Susedom 1572. koji počinje u subotu u 11 sati, u sklopu podsusedskih svečanosti. Program će trajati cijeli dan, a nastavlja se i u nedjelju.

Izleti za djecu Contessa u subotu organiziraju Western party koji će početi u 13 sati na njihovom posjedu, gdje će biti kulinarska radionica za djecu, potraga za blagom, crtanje i bojanje i razne igre, kao i mogućnost jahanja kaubojskog konja, a prijave primaju na Facebook stranici.

Dječja predstava Najotmjeniji div u gradu ponovo se prikazuje u kazalištu Trešnja. Predstavu možete pogledati u subotu u 17 sati ili u nedjelju u 11 sati, dok u kazalištu Mala scena u nedjelju u 10 sati možete pogledati i predstavu Tri praščice koja je namijenjena za one najmlađe, Riječ je o priči punoj pjesme i plesa.

Klub mladih MSU-a poziva da se uključite turniru u društvenim mrežama „Igramo se u MSU“. Dođite u  subotu na plato ispred Muzeja gdje će vam društvene igre biti na raspolaganju za cjelodnevnu zabavu, a za najhrabrije organizirat će turnir sa zanimljivim nagradama.

Vikend prijedlozi za odrasle

Pronašli smo nekoliko prijedloga i za odrasle. Želite li subotu navečer provesti u dobrom ženskom društvu, dođite u kazalište Kerempuh gdje se u 20 sati prikazuje predstava 5žena.com. Riječ je o predstavi koja je apsolutni hit u mnogim zemljama, a redatelj je glumac Rene Bitorajac. Pet snažnih ženskih karaktera na duhovit i autoironičan način razotkrivaju aspekte pogleda na svijet.

U subotu počinje i Vintage Zagreb Festival, gdje vas očekuje jedinstven spoj dobre glazbe, ritmova, mode, plesa i dobre vibre 1940-ih, 50-ih, 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Festival započinje u 16 sati u ulici Augusta Cesarca u Zagrebu, a trajat će tjedan dana.

Vikendom možete i na Medvednicu, na koju vas poziva udruga Aktivan život i koja ujedno ove nedjelje slavi prvi rođendan ove akcije. Stoga se pridružite ovoj rođendanskoj proslavi u nedjelju u 9 sati.

Foto:  Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više