Ne propustite treću međunarodnu konferenciju “Ljubav, kg, novac” koja donosi stručne predavače i intimniji pristup

Gotove sve konferencije i seminari imaju manje i više zanimljive dijelove. Unatoč atraktivnom nazivu predavanja ili vrsnim predavačima, teme o kojima bismo voljeli znati više često nisu pokrivene. A teme o kojima se u društvu dokazano najviše priča su ljubav, zdravlje (mršavljenje) i novac.

Kristina Ercegović prepoznala je ovaj problem i prošle godine organizirala prvu međunarodnu konferenciju koja pokriva upravo te 3 teme. Na oduševljenje publike, medija i predavača, ove godine veselimo se posebnom izdanju konferencije “Ljubav, kg, novac”!

Kako je nastala ideja

U vrijeme kada se svaki treći prvi brak i čak 48% drugih brakova službeno raspada, mnogi traže način kako se snaći nakon razvoda, ali i privući te zadržati odgovarajućeg partnera. U vrijeme kada je 60% nacije pretilo i kada smo jedna od najsiromašnijih zemalja u Europi ,dolazi i vrijeme da nešto promijenimo. Trebamo naučiti što i kako možemo bolje, a sve s ciljem boljeg sutra te sretnijeg i kvalitetnijeg privatnog i poslovnog života.

Što je ove godine drugačije

Kada ovakve evente organizira osoba koja je navikla slušati ljude i njihove želje i potrebe, onda je za očekivati da svake godine bude sve više oduševljenja. Tako je Kristina, uzevši u obzir prijedloge i komentare dosadašnjih uzvanika, unijela promjene u rasporedu, cijeni kotizacije te predavačima, sadržaju i broju sudionika. Tako je ove godine najavljeno 8 predavača jer je cilj otkriti dubinu, a ne širinu problema.

ljubav, kg, novac
poduzetnica Lidija Marković Rosati

Želja joj je bila da ovo zaista postane konferencija s naglaskom na intimnu atmosferu u kojoj ste slobodni izraziti svoje mišljenje ili probleme te u interakciji sa stručnjacima iz tog područja te istomišljenicima iz publike dobiti vrijedna znanja i iskustva. Ove godine očekuju vas i vježbe kako ne bi sve ostalo samo na teorijskom znanju.

„Sve smo komentare primili na znanje i kreirali, vjerujem odličan event koji je po mjeri čovjeka.”

Osnovne informacije

Konferencija “Ljubav, kg, novac” održat će se u subotu 2.3.2019. godine u Hotelu Academia u centru Zagreba (Tkalčićeva 88). Program počinje u 10 h, a završava u 17 h kako biste još uvijek stigli napraviti planove za subotnje poslijepodne.

Iznos kotizacije je 400 kn (PDV uključen) za rane prijave do 15.2., a nakon tog datuma 500 kuna. Kotizacija je ove godine „all inclusive“ pa tako uključuje ručak (švedski stol), kao i obje pauze za kavu te sve radne materijale.

ljubav, kg, novac
Bruno Šimleša

Program konferencije

 • 9:00 do 10:00 – Registracija sudionika uz kavu dobrodošlice
 • 10:00 do 10:05 – Pozdrav organizatora – Kristina Ercegović, Zaokret
 • 10:05 do 12:00 – Kako uspjeti u partnerskim odnosima? – Bruno Šimleša, sociolog i autor 9 knjiga
 • 12:00 do 12:20 – Istine i mitovi o vježbanju – Sunčana Seletković, trenerica fitnessa za mame, kreatorica branda Budifitmama
 • 12:20 do 12:40 – Kako se zdravo hraniti sukladno željenim ciljevima? Alma Bunić, nutricionistkinja, vlasnica Nutriforme
 • 12:40 do 13:40 – ručak (švedski stol, uključen u cijenu kotizacije)
 • 13:40 do 13:50 Parodija na muško ženske odnose današnjice – Ena Rajić, psihologica i Youtuberica
 • 13:50 do 15:20 – Moj novac i ja – kako više i pametnije zarađivati, štediti i investirati – Lidija Marković Rosati i Thomas Bjorge, poduzetnici, autori, NLP instruktori, osnivači Momentum metode
 • 15:20 do 15:40 – pauza za kavu
 • 15:40 do 16:00 – Kako uravnotežiti um, duh i tijelo – Anita Jakovljević, energetska terapeutkinja
 • 16:00 do 16:55 – Lovatorima u glavu – Sanja Tatalović, terapeutkinja, vlasnica studija Equilibrium
 • 16:55 do 17:00 – Završni govor organizatora i dodjela poklona sudionicima – Kristina Ercegović

Oduševljenje sudionika inspirativnom konferencijom protekla dva puta potvrđuje kako ove godine možemo očekivati samo više i bolje, a Kristina se potrudila da upravo to i ostvari! Rezervirajte svoje mjesto već danas, mjesta se brzo pune!

Pročitajte neke od dosadašnjih komentara

“Hvala, hvala, hvala, inspirativna konferencija, prekrasni govornici, predivni posjetitelji. Sve skupa treba ponavljati često.” – Helena Fjorović

“Hvala Kristina! Fenomenalan dan.” – Željka Maras

Foto: Tomislav Valent

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više