Međunarodna konferencija ADRIES pozicionirala Hrvatsku na europsku kartu vrhunskih stručnih događaja u području edukacije

Sredinom listopada u Splitu je održana ADRIES konferencija, međunarodna konferencija za škole stranih jezika koja je jedinstveni projekt u regiji. Pokrenuta je kao odgovor na brze promjene na tržištu, nastojeći tako osvijestiti sudionike edukacijskog sektora o nužnosti prilagodbe i inovacije s ciljem opstanka i preuzimanja ovog kompetitivnog i globaliziranog tržišta.

Ugledni gosti na trodnevnom programu

Ovogodišnja ADRIES konferencija u organizaciji CEDRA-e Split, Amber IT Solutions d.o.o., Škole stranih jezika Jantar te Eupolis grupe d.o.o., okupila je brojne domaće i svjetske stručnjake iz područja edukacije.

Tijekom tri dana održana su brojna predavanja, radionice i prezentacije koje su se osvrnule na teme poput najnovijih trendova, standarda kvalitete, poduzetničkih i organizacijskih aspekata škola stranih jezika te novih tehnologija u nastavi. Program je bio podijeljen na dio koji se odnosi na upravljanje, marketing i razvoj biznisa te na dio o konkretnoj nastavi stranih jezika te novostima u metodologiji.

Samo neki od brojnih stručnih gostiju bili su Jonathan Dykes, Ania Kolbuszewska, Loraine Kennedy, Shaun Wilden te Jackie Kassteen. Na konferenciji su kao izlagači sudjelovali i Oxford University Press te Cambridge University Press, dvije najveće izdavačke kuće za udžbenike engleskog jezika.

„Više od 100 sudionika konferencije imalo je priliku povezivanja i umrežavanja s vodećim europskim organizacijama u području kvalitete, tehnologija i zajedničkih marketinških rješenja na tržištu“, zadovoljno su izjavili organizatori ADRIS konferencije i tako najavili sljedeće izdanje ovog jedinstvenog događaja.

Foto: Jantar

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više