Seminar za uspješno poslovanje salona uskoro u Dubrovniku

Dubrovački Hotel Kompas bit će mjesto održavanja  specijaliziranog seminara za upravljanje salonima koji će programom u dva dana nastojati pružiti znanje okupljenim sudionicima kako bi unaprijedili poslovanje svojih tvrtki u kozmetičkoj industriji.

Rješenja za stvarne izazove

Ovaj jedinstveni seminar pod nazivom „Vaš salon – Vaše poslovno carstvo“ koji će se održati 11. i 12. studenog, okupit će stručne predavače i predstavnike industrije koji žele napredak u radu svojih salona.

Program će pružiti konkretne odgovore na brojna pitanja, posebno u području pridobivanja novih klijenata, načina podizanja cijena, korištenja popusta, bonusa, kupona, pretplatnih kartica i prodajnih tehnika prilagođenih salonima.

Uspješnom poslovanju u salonu okupljene će podučiti predavač Evgen Gec, koji već 30 godina radi u svijetu kozmetike i slovi kao vrhunski autoritet u ovoj branši. Autor je 6 knjiga, među kojima je i  priručnik za uspješno poslovanje u salonu, a koja će uskoro biti prevedena na hrvatski jezik. Radi se o prvom priručniku sastavljenom od pitanja vlasnika i zaposlenika u salonima i konkretnih odgovora autora.

Transfomirajte poslovanje

Organizatorica i domaćin ove stručne edukacije je Natalija Crnički, vlasnica i osnivačica tvrtke Salonize j.d.o.o, koja intenzivno radi na razvoju platforme Salonized za uspješno poslovanje i modernizaciju salona. Tijekom seminara pokazat će kako uspješno kreirati promidžbenu kampanju i targetirati ciljanu skupinu potencijalnih klijenata, ali i podijeliti svoje iskustvo prijave na natječaje iz EU fondova, koji mogu financirati potrebe u poslovanju i razvoju.

kozmetički salon
Natalija Crnički

Ovaj dvodnevni seminar pružit će drugačiji pogled na poslovanje i postaviti temelj za transformaciju dosadašnje organizacije salona. Ako ste suočeni s izazovima u vezi prihoda, zapošljavanja, prodaje, marketinga i financijskog poslovanja u salonu, budite prvi koji će provjerene tehnike i savjete upotrijebiti u praksi, u svom salonu i poslovanju!

Prijavite se što prije jer uplate do 1. studenog ostvaruju posebnu cijenu!

Foto: Salonize, Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Mazalin izvršna direktorica

Dok javno zdravstvo guše liste čekanja, u fokus dolaze privatne klinike

Centar za žensko zdravlje, pružatelj usluga vrhunske kvalitete s više od 10 priznanja NajDoktor, poliklinika u koju se pacijentice uvijek vraćaju...