Seminar za uspješno poslovanje salona uskoro u Dubrovniku

Dubrovački Hotel Kompas bit će mjesto održavanja  specijaliziranog seminara za upravljanje salonima koji će programom u dva dana nastojati pružiti znanje okupljenim sudionicima kako bi unaprijedili poslovanje svojih tvrtki u kozmetičkoj industriji.

Rješenja za stvarne izazove

Ovaj jedinstveni seminar pod nazivom „Vaš salon – Vaše poslovno carstvo“ koji će se održati 11. i 12. studenog, okupit će stručne predavače i predstavnike industrije koji žele napredak u radu svojih salona.

Program će pružiti konkretne odgovore na brojna pitanja, posebno u području pridobivanja novih klijenata, načina podizanja cijena, korištenja popusta, bonusa, kupona, pretplatnih kartica i prodajnih tehnika prilagođenih salonima.

Uspješnom poslovanju u salonu okupljene će podučiti predavač Evgen Gec, koji već 30 godina radi u svijetu kozmetike i slovi kao vrhunski autoritet u ovoj branši. Autor je 6 knjiga, među kojima je i  priručnik za uspješno poslovanje u salonu, a koja će uskoro biti prevedena na hrvatski jezik. Radi se o prvom priručniku sastavljenom od pitanja vlasnika i zaposlenika u salonima i konkretnih odgovora autora.

Transfomirajte poslovanje

Organizatorica i domaćin ove stručne edukacije je Natalija Crnički, vlasnica i osnivačica tvrtke Salonize j.d.o.o, koja intenzivno radi na razvoju platforme Salonized za uspješno poslovanje i modernizaciju salona. Tijekom seminara pokazat će kako uspješno kreirati promidžbenu kampanju i targetirati ciljanu skupinu potencijalnih klijenata, ali i podijeliti svoje iskustvo prijave na natječaje iz EU fondova, koji mogu financirati potrebe u poslovanju i razvoju.

kozmetički salon
Natalija Crnički

Ovaj dvodnevni seminar pružit će drugačiji pogled na poslovanje i postaviti temelj za transformaciju dosadašnje organizacije salona. Ako ste suočeni s izazovima u vezi prihoda, zapošljavanja, prodaje, marketinga i financijskog poslovanja u salonu, budite prvi koji će provjerene tehnike i savjete upotrijebiti u praksi, u svom salonu i poslovanju!

Prijavite se što prije jer uplate do 1. studenog ostvaruju posebnu cijenu!

Foto: Salonize, Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Facebook Shops

Može li Facebook Shops spasiti male biznise?

Mark Zuckerberg lansirao je novu aplikaciju unutar Facebooka, Facebook Shops. Temeljna ideja ovog segmenta Facebooka je da male tvrtke mogu jednostavno...