Top managerice će na konferenciji za žene u financijama otkriti kako iskoristiti krizu za napredak!

Mreža žena u biznisu, Women in Adria, po treći put organizira konferenciju za žene u financijama. Kako ne biste morali brinuti o zarazi korona virusom, ovu konferenciju smo odlučili prebaciti u virtualni svijet, a održat će se 26. studenog. Osim bliskog kontakta, ništa se neće promijeniti, top managerice će s vama podijeliti svoje najteže karijerne situacije i što su naučile iz njih, a ostale predavačice će osnažiti vas i vaše kompanije u ovoj krizi.

Zašto je konferencija za žene u financijama event koji ne smijete propustiti?

Naše keynote speakerice bit će top managerice Vlatka Šrajbek, voditeljica računovodstva i izvještavanja u tvrtki GlaxoSmithKline, i Sanja Šagud, glavna direktorica poslovnog područja Pharma u Atlantic grupi.


Pročitajte više: Vlatka Šrajbek: Od trgovkinje do članice uprave


Kako se top menagerice nose s krizom?

Konferencija za žene u financijama započet će s Vlatkom Šrajbek koja je krizu 2008. godine iskoristila za rast te zbog rješavanja problema s likvidnošću, bez otpuštanja, postala članica Uprave. Nakon toga je postala svjesna koliko krize imaju utjecaj na nas te kako se razdoblja krize izmjenjuju s razdobljima prosperiteta.

“Kad nastupi kriza, svi obično jedva čekamo da prođe. No kad razmišljam o svom životu, najljepša su mi sjećanja vezana uz krize i izazove koji su pred mene postavljeni. Iz svake izazovne situacije izvukla sam pouku i lekciju te iz nje izašla mudrija i bogatija za iskustvo. Kad su stvari išle kako treba, ništa se posebno nije događalo. Za mene su izazovi nešto sto me motivira na istraživanje i razvoj. Ako ih nema, ja si ih sama stvorim. Osobno nemam strah prema kriznim situacijama. Neočekivane situacije me ne paraliziraju već sam fokusirana na rješenje. Onda se osjećam u svom elementu”, rekla je Vlatka.


Pročitajte više: Vlatka Šrajbek: Kako sam u prošloj krizi uspjela održati likvidnost tvrtke i optimizirati poslovanje bez otpuštanja?


 top managerice
Top managerice – Vlatka Šrajbek

Sanja Šagud, glavna direktorica poslovnog područja Pharma u Atlantic grupi, zatvorit će našu konferenciju, a otkrit će zašto su za uspjeh važni savršen omjer strasti i discipline.

U prvih 22 godine karijere, Sanja je prošla put od kontrolinga, preko Financijskog Direktora do Glavnog Direktora poslovnog područja u jednoj od najvećih kompanija u regiji, u društvu gdje su na tim pozicijama uglavnom muškarci, sigurno je uspjeh koji vrijedi podijeliti. Financije uglavnom asociraju na visok stupanj organizacije, strogu strukturu i izvrsno poznavanje matematike. Kroz cijelu karijeru, financije su za nju kao „Joker u rukavu“: “daju osjećaj sigurnosti i discipline, ali u sinergiji s kontinuiranim osobnim razvojem i poduzetničkim pristupom pojačavaju strast za izazovima i vode u neke nove sfere”.

 top managerice
Top managerice – Sanja Šagud

Na konfereciju Women in Finance možete se prijaviti ovdje.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Epson slavi 80 godina poslovanja otvaranjem Suwa Epson muzeja i posebne...

Seiko Epson Korporacija, koja slavi svoju 80. godinu poslovanja, trebala bi otvoriti Suwa Epson muzej u sklopu svoga korporativnog sjedišta u...
- Advertisment -