Na petoj Konferenciji za žene u financijama ispreplitat će se edukacija i inspiracija. Koje će nas žene nadahnuti?

Peta po redu Konferencija za žene u financijama održat će se 27. listopada u Aristosu u Zagrebu. Nakon online te hibridne konferencije, ovogodišnja će uz druženje uživo i neizostavni networking, okupljenima pružiti predavanja najboljih menadžerica iz svijeta financija. Kako je izgledao njihov karijerni put, te što su naučile iz vlastitih i tuđih postupaka, podijelit će s prisutnima.  

Kako izgleda karijerni uspon?

Sedam će se žena popesti na binu kako bi ispričale svoja iskustva iz svijeta financija, dok će konferenciju edukativno-inspirativnim predavanjem obogatiti naši partneri iz Ramiro – savjetnika za poslovno upravljanje, nakon čega će proglasiti pobjednice Future leaders testiranja najboljih od najboljih iz financija. 

Ana Vukšić, direktorica financija u Spanu svojim će predavanjem naziva „Instagram killed the CV Star: pustolovine malog puža“ prikazati kako je izgledalo njeno 15-godišnje puzanje poljem financija tijekom gradnje karijere. Kako je život upleo svoje prste i pomogao Ani da shvati što je važno te kako rijetko možemo planirati svaki korak, prepričat će u svojem izlaganju.  

Kako izgleda uspon od administrativne funkcije do direktorske pozicije ispričat će Nataša Krupljanin, Financijska i operativna direktorica u IBM Hrvatska d. o. o. Izlaganjem naslovljenim „Izazovi na putu do vrha“, Krupljanin će podijeliti neke zgode i nezgode iz svoje internacionalne karijere i poslovnih puteva.


Pročitajte više: Na Večeri za žene u financijama govorilo se razlici između muških i ženskih lidera


Primjeri dobre prakse koji zaista rezultiraju rastom

Ines Bernardić je Head of Procure 2 Pay u Nexi Group, a u svojem će predavanju govoriti ponajviše u Procure 2 Payju. Njeno izlaganje nazvano je „Osnivanje Finance Shared Service centra (Procure 2 Pay) u Zagrebu za Nets Grupu“, a upravo o tome će biti i najviše riječi, točnije koje točno poslove rade i teritorij koji pokrivaju. U evaluaciju rada u proteklih godinu i pol uključit će i iskustva rada na projektu, timu koji vodi, ali i što nije bilo dobro. 

Autobusni prijevoz kao sektor bit će tema izlaganja Lane Čop, koja je Head of Controlling u Autotrans d. d. te CFO u Panturist d.d. (Arriva Croatia). U predavanju „Praćenje ključnih pokazatelja u autobusnom prijevozu“ dati će osvrt na sektor autobusnog prijevoza i pokazatelje koje prate unutar Arriva Hrvatska. Poseban će naglasak Čop staviti na pokazatelje u tehnici kao primjer dobre prakse gdje je suradnja kontrolinga i sektora tehnike dovela do značajnog poboljšanja unutar sektora.  

Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti ovdje, kako biste se 27. listopada u Hotelu Aristos u Zagrebu družili i čuli mnogo o hrvatskom sektoru financija i kako je biti žena u toj industriji.

Konferencija je namijenjena menadžericama iz odjela financija, zaposlenicama iz odjela financija koje žele unaprijediti svoju karijeru, zaposlenicama i menadžericama iz ostalih odjela koje žele unaprijediti svoje znanje iz financija, te konačno zaposlenicama i menadžericama iz odjela ljudskih resursa koje žele povećati udio žena na vodećim pozicijama u financijama.

Foto: Privatna arhiva / Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za žene u sportu

Dolazi naša prva Konferencija za žene u sportu – Upoznajte govornice

Sport je još jedna industrija u kojoj dominiraju muškarci, a o temi potplaćenosti sportašica mnogo se priča. Sportašice i ženska sportska...
- Advertisment -