Ne znate napraviti tijesto za kolače? Kupite ga!

Kolači i torte – ma tko ih ne voli? Volimo ih svi, a mnogi ih žele napraviti i sami. No, tu nas zatekne izazov izrade tijesta za kolače. Za mnoge koji su već naučili peći kolače, pa i sami izrađuju vlastite recepte, ovako nešto nije izazov. No za mnoge je – po pitanju vještine, ali i vremena. Zato smo pronašle odlično sirovo tijesto za sitne kolače koje od sada nudi Torte i to!

Neka kuća zamiriše!

U njihovoj su ponudi iznimno ukusni i uvijek popularni Zvjezdići, Vanilići, Medenjaci, Cookies i drugi keksići koje rado jedete kod kuće s obitelji, ali i u slastičarni uz finu kavu.

“Neka kuća zamiriše, a da pritom nitko ne zna vašu tajnu da tijesto niste mijesili vi,” stoji na Facebook objavi ove kultne slastičarne. “Djeca neka rade različite oblike, a vi se samo smješkajte.”

Pratitelji su u komentarima jednoglasno oduševljeni idejom i vesele se isprobavanju tijesta za kolače. Torte i to u vlastitom domu? Dapače. Tim više što mnogi, unatoč najboljoj volji, jednostavno nemaju vremena za izradu kolača ‘od nule.’ I to je u redu.


Pročitajte više: Proteinski čupavci – fitness varijanta obožavanog klasika


Pustite djecu neka se igraju

Tijesto za kolače dolazi uredno zapakirano, a priložene su i upute za pečenje.

Pečenje kolača i keksića aktivnost je koja zaista zbližava ljude, a posebno obitelji. Jasno je kako se djeca obožavaju igrati s kalupima i isprobavati različite oblike, a ponos na njihovim licima kad savršeno izrežu zvjezdicu ili borić ništa ne može zamijeniti.

Na ukusne kolačiće slobodno dodajte nešto boje za kolače, šarene mrvice ili kokos – napravite vlastitit twist na obožavane Torte i to klasike! Igranje s hranom može biti itekako pozitivna aktivnost iz koje nastaju vrhunski kolačići. Uostalom, što je kuhinja ako ne eksperimentiranje i zabava?

Tko zna – možda upravo ove blagdane stvorite svoj poseban obiteljski kolač za koji će vas mnogi tražiti recept. A vi se samo osmjehnite i recite da je to – obiteljska tajna.

Foto: Torte i to Facebook

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -