Za lakšu koncentraciju na poslu i uživanje u tišini koristite gadget Muzo

Bilo da se radi o vašem domu, uredu, restoranu, svugdje je bučno, a ponekad je sve što vam treba malo tišine.

Ako želite pobjeći od buke i stvoriti vlastitu zonu tišine, startup Celestial Tribe iz San Franciska nudi rješenje.

Riječ je o gadgetu Muzo koji je u stanju blokirati zvukove u vašem osobnom prostoru.

Kad vam je potrebno malo tišine uzmite Muzo

Ovaj akustični uređaj koristi antivibracijsku tehnologiju koja ometa predmete u vibriranju i omogućava da uživate u tišini ili zvukovima iz prirode. Jednim pritiskom na gumb možete blokirati buku oko vas.

Možete ga podesiti na tri načina – serenity mode koji blokira zvukove u prostoriji u kojoj se nalazite, zbog čega je idealan za posao kada se trebate koncentrirati. Možete ga staviti na prozor, radni stol ili bilo koju čvrstu ravnu površinu i tako pretvoriti svako mjesto u udoban osobni prostor. Zahvaljujući ovom uređaju, ne trebate koristiti čepiće za uši ili biti nervozni zbog kolega koji vas ometaju u radu.

Sleep mode vam pomaže da se opustite nakon napornog dana, a odličan je i za osobe koje pate od nesanice. Spavanje je važno jer umor može utjecati na vašu energiju cijelog dana.

Treći način je secret mode koji omogućava zaštitu vašeg privatnog razgovora, što je zgodno za restorane, ali i ostala mjesta kad ne želite da vas netko sluša. Ali isto tako koristan je i za poslovno okruženje kada se dijele neke tajne informacije.

Uređaj je kompaktan i prenosiv, te ga možete uzeti i kad idete na put. Korištenjem smartphone aplikacije možete birati između 12 različitih zvukova iz prirode.

Kampanja ovog startupa je započela na Kickstarteru, maloprodajna cijena je 249 američkih dolara, a isporuke kreću od travnja 2017. godine.

Tko ne bi htio imati ovaj uređaj na poslu ili kod kuće?

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

sajam čokolade i kave

Najveći sajam čokolade i kave ponovno u Family mallu

Treću godinu za redom pod pokroviteljstvom Muzeja čokolade Zagreb održavaju se Dani čokolade i kave u Family mallu. Najveći sajam čokolade...
- Advertisment -