Utjecajna tinejdžerica kampanjom želi inspirirati plesačice diljem svijeta

Maddie Zieger, punog imena Madison Nicole Ziegler, voljela je plesati od malih nogu, a trenira čak sedam različitih vrsta plesa, među kojima su i balet i jazz dance. Maddie je postala svjetski popularna svojim nastupom u video spotu za pjesmu „Chandelier“, a zatim se pojavila u spotovima za pjesme „Elastic Heart“ te „Big Girls Cry“ – sva tri spota popularne pjevačice Sie. Postala je i njezino lice u javnosti, budući da je pjevačica poznata po tome što ne voli pokazivati svoje lice u javnosti jer želi zaštiti svoju privatnost.

Maddie Zieger jedna je od najutjecajnijih tinejdžerica u 2015.

Maddie je rođena 2002. godine u Pennsylvaniji. Vrlo rano počinje s plesom, što je financijski i emotivno koštalo i njezinu obitelj. Roditelji joj se razvode 2011. godine, a 2013. napušta školu koju je pohađala pa je od tada roditelji školuju kod kuće (svatko u svom gradu).

Pobijedila je na mnogim državnim i međunarodnim natjecanjima, a bavi se i glumom. Tako je bila gošća u mnogim popularnim serijama, a prvi film u kojem će glumiti, „The Book of Henry“, bit će prikazan ove godine.

Iako je oduvijek bila poznata plesačica, svoju je svjetsku slavu stekla ulogom balerine/plesačice u spotu pjevačice Sie, „Chandelier“. Od snimanja tog spota, mladu se Maddy može vidjeti na svim važnim događanjima kako prati popularnu pjevačicu. Iako mnogi optužuju njene roditelje da iskorištavaju svoje dijete zbog novca, nema sumnje da Maddy ima veliki utjecaj na današnju tinejdžersku mladež.

Tako se našla na listi magazina Time, koji ju je proglasio jednom od najutjecajnijih tinejdžera 2015. godine, a časopis Harpers Bazaar proglasio ju je jednom od ikona u porastu ispod 19 godina.

Vjerojatno je i sama Maddie svjesna svoje popularnosti i utjecaja, s obzirom na to da ima preko 5 milijuna pratitelja na Instagramu te gotovo milijun na Twitteru.

Zato je tu svoju popularnost odlučila iskoristiti kako bi nadahnula druge mlade djevojke da slijede njezin put uspjeha i to na njoj svojstven način – plesom.

Pronađite vlastiti ritam

Maddie Zeigler novo je zaštitno lice brenda Capezio, specijaliziranog za odjeću i dodatke za ples s fokusom na personalizirani stil.

U dvominutnom videu Maddie glumi „crnu ovcu“ među baletnim plesačicama. Dok s ostalim plesačicama uvježbava uobičajenu rutinu, Maddie odjednom razbija rutinu plesa i počinje plesati spontanim stilom. Uskoro je i ostale plesačice u videu počinju slijediti, što je i poruka ove kampanje – da svaka plesačica treba naći svoj ritam, odnosno stil.

„Dok istovremeno priznaje gracioznost i tradiciju baleta, ovaj film želi inspirirati mlade plesačice da pronađu vlastiti ritam“, napisala je tvrtka na svojim službenim stranicama.

I sama Maddie se nada da će plesačice pronaći inspiraciju u ovom videu.

„Mogućnost izražavanja mi je oduvijek bila jako važna u plesu, tako da sam se zaljubila u koncept ovog videa. Nadam se da će podsjetiti mlade plesačice diljem svijeta da izražavanje svoje osobnosti u plesu može biti osnažujuće, zarazno i zabavno“, rekla je Maddie za The Huffington Post.

Toliki uspjeh iza nje, a tek joj je 15 godina.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -