Make-up tutoriali: 5 fantastičnih videa kojima ćete unaprijediti svoje umijeće šminkanja očiju!

Oduvijek ste htjeli unaprijediti svoje umijeće šminkanja očiju? Divite se ljudima koji znaju staviti tuš i napraviti savršeni luk na obrvama? Ovi make-up tutoriali namijenjeni su svima onima koji uslijed pandemije imaju višak slobodnog vremena, ali i onima koji žele da im tijekom nošenja maski oči zaista dođu do izražaja.

Povezano:

Eyeshadow Do’s and DONTS! For All Eye Shapes!

Zaista cijenimo videozapise u kojima nam make-up artisti pokazuju koje su učestale greške koje ljudi rade i upućuju na pravilnu tehniku. U ovom videu Aina na lijevom oku demonstrira kako bi šminka u konačnici trebala izgledati, a na desnom kako to izgleda uz spomenute česte greške. Također priznaje različite oblike očiju, što je osvježavajuća promjena od mnogih YouTuber-a koji pretpostavljaju da svi izgledaju poput njih. Aina ovo opisuje kao video za početnike pa svatko može pokušati!

Candice Swanepoel’s 10-Minute Guide to “Fake Natural” Makeup and Faux Freckles

Ako ste veći fan prirodnog ili neutralnijeg make-upa, sigurno će vam se svidjeti ovaj desetominutni video u kojemu bivša anđelica Victoria’s Secreta pokazuje kako postiže sjajnu i osjenčanu kožu uz vrlo malo “teških” proizvoda. Osim šminke, Candice nas je oduševila i brzim načinom na koji radi valove i to bez ikakvih spravica za uvijanje kose!

Perfect Eyebrows in 3 Minutes

Volimo šminkere koji potpuno završe s jednim okom prije nego što prijeđu na drugo! Kada na nečijem licu istovremeno vidimo kako je to izgledalo prije šminkanja, te kako drugo oko izgleda nakon, dobiveni efekt zaista bude puno jači! Međutim, s obzirom na to da u videu Yong sređuje samo jednu obrvu, možda bi bilo bolje da se zove “Savršene obrve u 6 minuta”! Bez obzira na to, videozapis je sjajan!

Trend to Try: Long, Full, Natural Lashes

Ako ste poput nas, vaše uobičajeno nanošenje maskare vrlo je žurno. Napravite dva, tri poteza i… to je to? Ako biste ipak htjeli naučiti više, u ovom videu potražite neke konkretne savjete i tehnike make-up edukatorice iz Sephore. Čak i ako niste ljubitelj tog brenda, jednostavno zanemarite proizvode. Vjerujemo da će vam se svidjeti i osobnost šminkerice koja cijelo vrijeme razgovara s modelom i koja doslovno isijava pozitivom i oduševljenjem!

Makeup for Glasses

Ovaj videozapis šminkerice i kreativne direktorice Lancômea Lise Eldridge vrlo je detaljan, zbog čega je i duži od prethodnih, no o šminkanju očiju ne govori prvih nekoliko minuta. Eldridge govori o tehnikama šminkanja za kratkovidne i dalekovidne osobe, odnosno za one kojima dioptrijske naočale naizgled smanjuju ili povećavaju izgled oka. Kao što i sama u početku kaže, ovo je jedan od najtraženijih videa na njezinom kanalu!

Jesu li vam se svidjeli ovi make-up tutoriali? Koji su vaši favoriti?

Foto: Flickr (Kou Art)

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...
- Advertisment -