Kamo za vikend? Okušajte se u CrossFitu ili u društvenim igrama!

Još jedan vikend, još jedna dilema – kako se dobro zabaviti, a možda i naučiti nešto novo, u ovih par slobodnih dana? Od ovotjednih vikend prijedloga izdvajamo sport, umjetnost i društvene igre. Zabava kroz učenje i u dobrom društvu? Bolje ne može.

CrossFit radionica uz Travisa Ewarta

CrossFit XV poznata je splitska dvorana specijalizirana za CrossFit treninge. Dvorana raspolaže opremom sjajne kvalitete, a stručni su vam treneri na raspolaganju za pomoć i poduku.

Ova će sjajna dvorana ove subote ugostiti Travisa Ewarta, uglednog američkog trenera i osnivača gimnastičkog programa u CrossFit Invictus. U pitanju je cjelodnevna radionica koja započinje u 10:00 i traje sve do 18:00 uz pauzu za ručak, a uz stručno ćete vodstvo proći gimnastičke pokrete koji su ključni za CrossFit.

Bez obzira na to jeste li početnik ili pak zaljubljenik u CrossFit – ova je radionica za vas. Dobrodošli su i treneri koji će naučiti nove metode prenošenja vještina svojim klijentima.

Dodatno, svaki će polaznik dobiti pristup CrossFit Invictus Gimnastičkom online programu na 30 dana nakon seminara, kao i pristup zatvorenoj Invictus FB grupi samo za članove gdje možete dobiti odlične savjete vezane uz poboljšanje svojeg treninga.

Cijena radionice je 750kn (100 eura), a broj polaznika je ograničen. Svakako rezervirajte svoj termin još danas na [email protected] i pridružite se ovoj sjajnoj radionici. Više informacija potražite na Facebook stranici događanja.


Pročitajte više: Ova 3 filma nasmijat će vas, opustiti, ali i inspirirati


Moderne društvene igre na otvorenom

Vintage Industrial Bar već dugo organizira Moderne društvene igre koje privlače sve generacije. Učeći nove društvene igre stvarat ćete nova poznanstva i dobro se zabaviti, te ne sumnjamo kako ćete se rado vratiti.

Organizatori događanja su Game shop Carta Magica i Udruga za promicanje društvenih igara Talus čiji će vas predstavnici rado upoznati s novim i zanimljivim igrama, baš po vašem ukusu.

Ulaznica je besplatna za članove udruge Talus, a za sve ostale iznosi simboličnih 10 kn koje će biti usmjerene ka mjesečnom dovođenju novih naslova prema izboru igrača.

Ugodna atmosfera u vrtu Vintage Industrial Bara i osvježavajuća pića zovu vas na događanje koje ne smijete propustiti, stoga im se pridružite u nedjelju u 17:00 sati.


Pročitajte više: Kakva genijalna žena je Sanja Ljubičić, ona je bankarica i kreatorica dječje društvene igre!


Izložba kultnog Animafesta – upoznajte festival na drugi način

Svjetski festival animiranog filma Animafest osnovan je prije pola stoljeća u Zagrebu, a jedan je od najstarijih festivala postvećenih animaciji. Zagrebački Muzej suvremene umjetnosti ugostio je izložbu Animafest Zagreb 1972. – 2022. koja sažima povijest festivala, a donosi i četiri tematske izlože koje se tradicionalno održavaju u popratnom festivalskom programu.

Izložba obuhvaća izbor iz nagrađenih animiranih filmova uz predstavljanje autora, a donosi i pregled nagrada, publikacija, plakata i fotografija koje oslikavaju tradiciju Animafesta kroz godine.

Izložbu možete pogledati na drugom katu Muzeja suvremene umjetnosti do 28. kolovoza, a više informacija o izložbi potražite na službenim stranicama Muzeja.

Foto: Canva / Facebook Vintage Industrial Bar / MSU

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pretty privilege

Pretty privilege – Lijepim ljudima životni je put popločen zlatom?

Pojam pretty privilege vjerojatno je dobro poznat svima. Odnosi se prilike u životu, poslovne i privatne, koje u većoj količini dobivaju...
- Advertisment -