Na edukaciji saznajte kako osigurati pogodnosti za svakog zaposlenika

Želite li povećati zadovoljstvo svojih zaposlenika, smanjiti fluktuaciju i istovremeno privući vrhunske talente? Ako je vaš odgovor potvrdan, pridružite nam se na jedinstvenom događaju na kojemu ćemo istražiti mogućnosti koje pruža Moontop fleksibilni benefit program. Riječ je o online edukaciji „Pogodnosti prilagođene svakom zaposleniku“. Moontop edukacija će se održati 12. travnja 2024., a predavač će biti izvršni direktor Moontopa Branimir Gospić.

Pridružite nam se. Prijave su otvorene.

Restorani, teretane… Svaki zaposlenik bira beneficiju za sebe

Moontop nudi revolucionaran FLEXI BENEFIT PROGRAM kojim je moguće u potpunosti iskoristiti beneficije. Definirajte mjesečni ili godišnji budžet, a vaši zaposlenici sami biraju beneficije koje najviše odgovaraju njihovim potrebama. Od omiljenih restorana, teretana do frizerskih salona… Moontop omogućuje personalizirani pristup zadovoljenju potreba vašeg tima.

Svjesnost o korištenju beneficija nikada nije bila jednostavnija! Putem ove mobilne aplikacije, zaposlenici imaju uvid u aktivirane beneficije, dostupan budžet te listu prodajnih mjesta na kojima mogu iskoristiti svoje beneficije. Sve je dostupno „na jedan klik“.

Moontop osigurava i neoporeziva primanja koja će dodatno unaprijediti radno iskustvo vaših zaposlenika. S iznosom od 7.000 EUR/godine, Moontop nudi niz neoporezivih stavki koje obuhvaćaju nagrade za radne rezultate, prigodne nagrade te druge pogodnosti poput prehrane, darova u naravi, sistematskih pregleda i mnogih drugih.


Pročitajte više: Moontop: Poklon svim WIA članicama u iznosu 10.000 EUR, iskoristi ga i uštedi!


WiA članice imaju dodatne pogodnosti

Svi su dobrodošli na online edukaciju, a naše članice imaju dodatne pogodnosti u Flexi benefit programu. Ako želite organizirati benefite i iskoristiti što više neoporezivih primanja za svoje zaposlenike, Moontop će Women in Adria članice podržati na sljedeći način:

  • u vrijednosti 10.000 eura naknada ili 6 mjeseci besplatnog korištenja Moontopa, ovisno što prvo nastupi
  • besplatna analiza i konzultacije – optimizacija i korištenje neoporezivih stavki.

Pogodnost vrijedni za sve nove korisnike Moontopa, ali i postojeće (primjenjivo na benefite koje postojeći klijenti Moontopa ne koriste). Pridružite nam se na edukaciji i osigurajte svom poduzeću poziciju poželjnog poslodavca u svojoj branši!

S ovom temom upoznat će nas Branimir Gospić, osnivač i CEO Moontopa, 40-godišnji poduzetnik s bogatim iskustvom i iznimnom stručnošću. Diplomu je stekao na Fakultetu prometnih znanosti. Iza sebe ima 15 godina impresivne korporativne karijere u Zubak Grupi. Počevši kao voditelj razvojnih projekata, brzo je napredovao i postao direktor.

Posljednjih 13 godina proveo je kao Član Uprave Zubak Grupe, gdje je bio zadužen za poslovanje ORYX Asistencije u Hrvatskoj i 8 zemalja u Europi. Svojim iskustvom, vizijom i liderstvom, Gospić kontinuirano ostavlja dubok trag u poduzetničkom svijetu, posebno u području koje se tiče Moontopa.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a prijave i odjave moguće su do 11. travnja. Pridružite nam se.

Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -