Direktorica turističke agencije My Luxoria osvojila je prestižnu nagradu Business Elite Awards i uvrštena u TOP 40 lidera za jugoistočnu Europu!

Dodjela prestižnih nagrada održana je prošlog tjedna u Istanbulu, 15.09.2022., u ljetnikovcu Sait Halim Pasha, na samoj obali Bospora. Događaj je bio prepun glamura, pozitivne energije i sreće, a ostvareno je i puno novih poslovnih kontakata. Ova nagrada se dodjeljuje izvanrednim mladim ljudima za njihova poslovna postignuća i uspjehe.

Ankica Ćaleta jedna od top liderica JI Europe

Nagrada Business Elite Awards, zaštitni znak Global Top Brands Awards, ustanovljena je 1985. godine u Torontu. Nastala je iz ideje da se prepoznaju najuspješniji poslovni ljudi iz cijelog svijeta i umreže se kako bi im se pružila prilika za povećanje mogućnosti širenja poslovanja i povećanje profita. Jedinstveni način za to je organiziranje prestižnih poslovnih okupljanja u najvećim svjetskim poslovnim prijestolnicama i stvaranje platforme za buduću suradnju uspješnih poslovnih ljudi.

My Luxoria agencija1

Ankica Ćaleta, direktorica turističke agencije My Luxoria, ovu godinu je izabrana u top 40 mladih lidera Jugoistočne Europe, ispod 40 godina! My Luxoria jedna je od vodećih hrvatskih agencija, specijalizirana za najam luksuznih vila i kuća za odmor na području cijele Hrvatske, sa sjedištem u Šibeniku. U svojih 6 godina poslovanja, My Luxoria uspješno posluje s preko 700 luksuznih vila, a zahvaljujući znanju i stalnom istraživanju tržišta, u mogućnosti su godišnje ugostiti oko 20 000 gostiju iz cijelog svijeta. Ponosni smo što je članica Women in Adria.


Pročitajte više: Kako postati #superdomaćin obiteljskog smještaja?


Mijenjaju svijet na bolje

Ankica se upravo vratila iz Istanbula gdje je preuzela nagradu Business Elite’s Award “40 under 40” te nam kaže kako joj je velika čast biti na popisu profesionalaca koji mijenjaju svijet na bolje, inspiriraju ljude oko sebe i doprinose razvoju zajednice i zemlje u kojoj žive!

Ova nagrada je potvrda za posvećenost, trud, rad, stalno učenje, usavršavanje i entuzijazam, ali i vjetar u leđa za sve izazove koji su ispred nje.

My Luxoria agencija7

Dobitnici nagrada ujedno postaju i članovi Business Elite’s “Executive Club” te ostvaruju brojne pogodnosti u daljem profesionalnom razvoju.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija žene u znanosti medicini i farma biznisu

Dolazi konferencija “Žene u znanosti, medicini i farma biznisu” – Stare...

Iako u Hrvatskoj žene čine 49 posto zaposlenih u znanosti njihov udio na vodećim pozicijama je još uvijek zanemariv​. Farmaceutskoj industriji kronično nedostaje...
- Advertisment -