Na blagdanskom domjenku EPL Diamond Grupe okupile se brojne poznate osobe

Na sinoć održanom božićnom domjenku EPL Diamond Grupe, renomiranog ruskog proizvođača dijamanata, u lounge baru Witness, okupili su se brojni uzvanici iz diplomatskog, kulturnoga i javnog života, među kojima su bile i naša proslavljena skijašica i ambasadorica EPL nakita Janica Kostelić i voditeljica Ecija Ivušić.

Blagdanski domjenak EPL Diamond Grupe

Okupljeni uzvanici su uživali u bogatom programu koji je uključivao predstavljanje EPL nakita u suradnji s Međunarodnim klubom žena Zagreb čiji će iznos od prodaje biti doniran Centru za odgoj i obrazovanje Zajezda i Psihijatrijskoj bolnici Lopača, ustanovama koje podupire Međunarodni klub žena Zagreb.

Na reviji koju su nosile članice Međunarodnog kluba žena Zagreb uzvanici su imali priliku razgledati bogatu ponudu nakita izrađenog od idealno rezanih, najčišćih jakutskih dijamanata za koje brend „EPL Diamond“ jamči autentičnost i besprijekorne proporcije.

Zaštitni znak tvrtke su tzv. „Firing Ice“ dijamanti koji imaju izvanredne karakteristike boje i čistoće, što potvrđuje i činjenica da je samo 0,001% neobrađenih dijamanata na svijetu pogodno za proizvodnju koja može nositi ime „Firing Ice“.

EPL_Diamond_1

Izvor i foto: DIALOG komunikacije

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više