Kako organizirati božićni domjenak za vrijeme pandemije?

Svega nekoliko tjedana dijeli nas od Božića, a ni sami ne znamo što nas čeka. Ono što sigurno znamo da se neće dogoditi je advent kakav smo poznavali, ali ni božićni party koji je većinom idealna prilika za opuštanje i zbližavanje s kolegama. Osim za zaposlenike koji su već duže u tvrtki i imaju potrebu družiti se s kolegama s kojima ne stignu izvan posla, za novozaposlene to je još važnije kako bi se što lakše uklopili u čitavu kulturu tvrtke.

Kako organizirati božićni party tijekom pandemije

Funlab Virtual ima rješenje! Nezaboravan božićni party možete organizirati bez obzira na ograničenja i mjere vezane uz pandemiju, a evo i kako! Izvršni direktor Funlab Virtual, Michael Schrieber, Božić i blagdansko vrijeme smatra presudnim za povezivanje među kolegama i članovima obitelji, a kao jedno od rješenja vidi virtualne igre koje će probuditi i održati blagdanski duh.

“Kao organizatori 45 velikih evenata (uključujući izuzetno popularne Strike Bowling i Skyzone), svjesni smo izazova s kojima se velika poduzeća suočavaju u pokušaju organiziranja božićnih zabava koje se pridržavaju mjera protiv širenja koronavirusa”.

“U nekim dijelovima svijeta još je uvijek lockdown, a u drugima su ograničena okupljanja. U svakom slučaju, ova situacija virtualne zabave čini neizmjerno privlačnima.”

Evo kako možete prirediti svoj božićni domjenak slijedeći pravila i mjere sprječavanja širenja koronavirusa.


Pročitajte više: Kako impresionirati nadređene na božićnom domjenku


Organizirajte virtualne igre

Organizirajte virtualnu igru ​​s kolegama i zaposlenicima kako biste proslavili Božić i kraj 2020. U Funlabovim virtualnim igrama može sudjelovati od pet do 5000 ljudi. Možete birati između virtualnih svjetova poput preživljavanja na pustom otoku u “Choose Your Adventure”, virtualnih pub kvizova u Quiz Raceu ili The Game Showa, nostalgičnog spoja nekih od najznačajnijih australskih emisija. Čaša šampanjca ili hladno pivo tijekom igara je obavezno!


Pročitajte više: Želite jedinstveni božićni domjenak?


Escape Room

Učinite svoj izlaz iz Escape Room-a zagonetnim, ne napuštajući svoj dom! Ova virtualna igra namijenjena je manjim skupinamajer ju najviše deset ljudi može igrati istovremeno. Otkrit ćete niz zagonetki koje morate smisliti da biste pobjegli iz virtualne sobe prije nego što vam vrijeme istekne. Na taj način surađujete s kolegama kroz zabavnu vježbu koja se može smatrati i team-buildingom prije božićnog odmora.

Darujte se

Preuzmite tajnu aplikaciju Djeda Mraza i darujte jedni druge. Učinite to čim prije zbog mjera i odredite novčano ograničenje za poklon. Ne zaboravite uključiti šefa! Otvorite poklone na Zoom pozivu. Veliki smijeh je zagarantiran!


Pročitajte više: Kako impresionirati goste da zapamte baš vaš božićni domjenak?


Ovog Božića prigrlite svoje najmilije i nagovorite ih da se pridruže svečanoj gozbi. Djeca mogu praviti medenjake dok odrasli kuhaju glavno jelo. Zapamtite, velika obiteljska okupljanja prouzročila su širenje koronavirusa, vaše neka bude malo, ali ne nužno i jednostavno!

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kapi za oči

Naše oči rade sve napornije… kako im pomoći da održe tempo?

Gotovo da nema profesije u kojoj nismo izložene digitalnim ekranima. I dok primjenom nove tehnologije mi radimo pametnije, naše oči rade...
- Advertisment -