Na čelu uprave Raiffeisen Investa još jednom žena

Dosadašnju predsjednicu Uprave Raiffeisen Investa, Renatu Gecan Milek, zamijenila je Vesna Tomljenović-Čičak koja je obavljala dužnost direktorice Direkcije skrbništva u Raiffeisenbank Austria d.d.

Uprava Raiffeisen Investa ostaje u ženskim rukama

Na sjednici Nadzornog odbora Raiffeisen Investa održanoj 31. prosinca 2012. godine, Vesna Tomljenović-Čičak imenovana je predsjednicom Uprave Raiffeisen Investa, društva za upravljanje investicijskim fondovima.

Kao diplomirana ekonomistica karijeru je započela 1997. godine u u Zagrebačkoj banci, no vrlo brzo prelazi u Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb gdje radi na poslovima tržišta kapitala, inicijalno kao broker, a zatim pokreće i organizira poslove skrbništva i depozitne banke u RBA. U svojoj karijeri bilježi dvije visoke funkcije i to kao član Uprave ICF Investa i Direktorica direkcije skrbništva RBA nakon koje je sad imenovana predsjednicom. Uz bogato iskustvo i znanje koje je prikupila, Vesna Tomljenović Čičak položila je i ispite za brokera i investicijskog savjetnika.

Dosadašnja predsjednica Uprave, Renata Gecan Milek, po redovnom isteku mandata preuzela je upravljanje projektom novog tipa privatnog bankarstva u Raiffeisenbank Austria d.d.

 

Danijela Živković je magistrirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti i svoje iskustvo i vještine brusi u korporativnom svijetu. Za nju je kvalitetna komunikacija ključ uspjeha te je mišljenja kako se nedostatak određenog iskustva ili znanja, uvijek može nadomjestiti umijećem komuniciranja. Njezin stav je kako je najbolje plaćen posao onaj koji voliš raditi, a ne koji moraš te kako bismo svi trebali stremiti ka tome.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...