Udruga Glas poduzetnika nagrađuje poduzetnika i antipoduzetnika godine

Glas poduzetnika je pokrenut kao neformalna inicijativa građana u ožujku 2020. godine, no samo u roku od mjesec dana inicijativa je postala udruga Glas poduzetnika. Trenutačno je najveća i najbrojnija udruga poduzetnika, sa skoro 18 000 članova, koja zastupa mikro, male i srednje poduzetnike i obrtnike.

Glas poduzetnika podržava 250.000 Hrvata

Cilj UGP-a je konkretnim prijedlozima nužnih i hitnih ekonomskih mjera i reformi upućenih Vladi Republike Hrvatske i državnim institucijama, ubrzati ekonomski oporavak cijelog društva te izgraditi zdrave temelje za Hrvatsku 2.0. Treba napomenuti kako udrugu Glas poduzetnika podržavaju i mnoge druge udruge, članica je dvije europske asocijacije poduzetničkih udruga – ESBA i SME United te njezin rad podupire preko 250.000 građana Hrvatske.


Pročitajte više: Godinu dana udruge Glas poduzetnika – godina dana borbe za bolje i pravednije društvo


Donatorska večera uz ugodno drušvo i networking

Udruga Glas poduzetnika ovim putem objavljuje kako organizira donatorsku večeru & party koji će se održati 25.11.2021. godine u AvantGardenu (Magazinska ulica 16, Zagreb)s početkom u 18:00 sati. Uz ugodno druženje sa zanimljivim i uspješnim ljudima te odličnu večeru imat ćete priliku upoznati naše aktivnosti, projekte te vrijedne ljude koji ih provode, kao i poduprijeti naš daljnji rad.

U sklopu donatorske večere održat će se panel o budućnosti Hrvatske uz Hrvoja Bujasa, Vuka Vukovića i vjerujemo goste iz Vlade RH, a moderator panela će biti Petar Štefanić. Nakon toga, imat ćete priliku prisustvovati edukaciji o financijskom tržištu powered by Zagrebačka banka i dodjeli nagrada za četiri kategorije: UGP-ovac godine, antipoduzetnik godine, državni službenik godine te novinar godine. Također, održat će se i aukcija originalnih crteža s početka djelovanja UGP-a Dijane Novak Krešić, a posebnu atmosferu pružit će posebni glazbeni gost, Giuliano sa svojim bendom.

“Early bird” cijena ulaznice je 750 kuna, a ulaznice koje su ujedno i donacija UGP-u da ostane i dalje jak i neovisan možete kupiti OVDJE!

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite!

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -