Otvorene prijave za natječaj koji nagrađuje tvrtke svjesne važnosti employer brandinga

Employer branding je tema oko koje sve više organizacija pokušava izgraditi svoje strategije privlačenja i zadržavanja zaposlenika. CareerCentar je prepoznao trenutak u kojem se tvrtke snažnije pozicioniraju na tržištu rada te uz strateško savjetovanje u području brandiranja poslodavaca organizira prve takve nagrade pod nazivom Croatia’s Best Employer Brand Awards 2019.

Zadovoljstvo zaposlenika – odgovornost poslodavca

Sudjelovanje i osvajanje nagrada za upravljanje brandom poslodavca puno je važnije od još jednog trofeja na vašim policama. To je potvrda svih onih napora koje radite kako biste svojim trenutnim i budućim zaposlenicima unaprijedili iskustvo rada i zadovoljstvo poslom. Na ovaj način pokazujete i tržištu kako razumijete važnost i prihvaćate odgovornost za zadovoljstvo svojih zaposlenika. Dobiti nagradu za upravljanje brandom poslodavca izravno će utjecati na vidljivost vaše organizacije na tržištu zapošljavanja i dodatno vas izdvojiti od konkurencije.

Jednako tako, ne postoji bolji način prepoznavanja truda i vremena onih koji stoje iza vašeg branda poslodavca, bilo da je riječ o odjelu ljudskih resursa, internim komunikacijama, marketingu. Ponekad se radi samo o jednom entuzijastičnom zaposleniku ili zaposlenici koja svojim ambicijama utječe na tako značajan segment vaše organizacije. Dobitnicima će se pružiti prilika da istaknu i prikažu posao koji vaši timovi rade i drugim područjima unutar vaše organizacije.

nagrade za najbolje tvrtke

Mnoštvo kategorija

Svaka organizacija može sudjelovati u natječaju pod uvjetom da prijavljuje strategiju branda poslodavca ili izvršenje određenih employer brand aktivnosti i kampanja koje su pokrenute ili provedene između lipnja 2018. i listopada 2019. godine. Nagrada se dodjeljuje u čak 25 kategorija pa razmislite s kojim projektom se vaša tvrtka može natjecati.

Neke od kategorija su:

  • Grand Prix Croatia’s Best Employer Brand 2019
  • Najbolja digitalna komunikacija employer branda
  • Najbolja eksterna komunikacija employer branda
  • Najbolji employer brand event (interni ili eksterni)
  • Najbolja employer brand aktivnost usmjerena na CSR
  • Najbolja povezanost employer branda i korporativnog branda
  • Najbolji employer brand po sektorima: Retail, Media i telekom, IT, Financijski sektor, Turizam, FMCG, Tehnološki sektor, Sektor usluga, Medicina i farmacija
  • Najbolji employer brand manager
  • Najbolji employer brand tim

Prijave su otvorene od 23. travnja 2019., a projekte je moguće prijaviti do 1. listopada 2019. godine.

Proglašenje pobjednika u jesen

Stručni žiri koji će odabrati dobitnice čine Marija Felkel, Mirna Koričan Lajtman, Martina Bajs Čirjak, Jelena Mucić i Vladimir Benić, a svečana konferencija i proglašenje pobjednika održat će se 21. studenog 2019. godine. Bit će to prava proslava svih onih kreativnih i vrijednih aktivnosti kojima svakodnevno pokušavate utjecati na veće zadovoljstvo zaposlenika i bolji odnos na relaciji organizacije i zaposlenika.

Sve tvrtke koje prijave projekte do 1. kolovoza 2019. ostvaruju 10% popust na naknadu za sudjelovanje. Moguće je prijaviti više projekata u više kategorija, a sve prijave bit će razmatrane i za glavnu Grand Prix nagradu na koju se nije moguće izravno prijaviti.

Za sve Women in Adria tvrtke članice do 50 zaposlenih CareerCentar osigurava 30% popusta na godišnje naknade za korištenje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više