Neodoljiva Qushin božićna kolekcija oduševit će vas i vašeg psa

Zamislite ovu sliku: vi sjedite u udobnom naslonjaču, na stolu je adventski vijenac, dom je već osvijetljen lampicama, bor sjaji najljepšim sjajem, mirišu kolačići iz kuhinje… odmarate, a uz vas je i vaš najdraži četveronožni prijatelj.

Zadovoljno odmara na svom božićnom Qushinu i pogledom moli za kolačić. Neodoljivo, zar ne?

Qushin božićna kolekcija

Upravo je takva i posebna kolekcija božićnih jastuka za pse Qushin, prostirki Qushin 2go, ali i dekica za pse.

Osnivačica brenda, Iva Goluža, i ovaj je put ostala vjerna svojoj Istri prilikom davanja imena Qushinima, pa tako novi jastuci i prostirke nose imena Snig, Pina i Stela.

Dostupni su u tri veličine, a moguće je kupiti i setove Qushina gdje uz jastuk možete kupiti i dodatnu navlaku.  Novost je i mogućnost personalizacije Qushina te sada vaš ljubimac može imati jastuk samo sa svojim imenom.

Posebnost ove božićne kolekcije su najmekše i najtoplije dekice za pse sa zimskim motivima, a Iva ih je nazvala Capa, Pina i Zvizda.

Vaši četveronožni najbolji prijatelji bit će oduševljeni.

Qushin jastuci, prostirke i dekice dostupni su na online shopu www.qushin.com te u showroomu, u Dobojskoj 36b, u Zagrebu.

Qushin_božićna_kolekcija_1

Qushin_božićna_kolekcija_2

Foto: Qushin

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...