Neodoljiva Qushin božićna kolekcija oduševit će vas i vašeg psa

Zamislite ovu sliku: vi sjedite u udobnom naslonjaču, na stolu je adventski vijenac, dom je već osvijetljen lampicama, bor sjaji najljepšim sjajem, mirišu kolačići iz kuhinje… odmarate, a uz vas je i vaš najdraži četveronožni prijatelj.

Zadovoljno odmara na svom božićnom Qushinu i pogledom moli za kolačić. Neodoljivo, zar ne?

Qushin božićna kolekcija

Upravo je takva i posebna kolekcija božićnih jastuka za pse Qushin, prostirki Qushin 2go, ali i dekica za pse.

Osnivačica brenda, Iva Goluža, i ovaj je put ostala vjerna svojoj Istri prilikom davanja imena Qushinima, pa tako novi jastuci i prostirke nose imena Snig, Pina i Stela.

Dostupni su u tri veličine, a moguće je kupiti i setove Qushina gdje uz jastuk možete kupiti i dodatnu navlaku.  Novost je i mogućnost personalizacije Qushina te sada vaš ljubimac može imati jastuk samo sa svojim imenom.

Posebnost ove božićne kolekcije su najmekše i najtoplije dekice za pse sa zimskim motivima, a Iva ih je nazvala Capa, Pina i Zvizda.

Vaši četveronožni najbolji prijatelji bit će oduševljeni.

Qushin jastuci, prostirke i dekice dostupni su na online shopu www.qushin.com te u showroomu, u Dobojskoj 36b, u Zagrebu.

Qushin_božićna_kolekcija_1

Qushin_božićna_kolekcija_2

Foto: Qushin

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...