Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela i božićnom ozračju pružit će se prilika za opušteno umrežavanje, a sve će začiniti svojim predavanjem iskusna govornica Mirta Fraisman Čobanov.

Doručku se možete pridružiti 13. prosinca u Hotelu Livadić Samobor koji se nalazi na šarmantnom Trgu kralja Tomislava. Prijaviti se možete ovdje.


Pročitaj više: U Samoboru pokazana snaga ženskog poduzetništva: ‘Sve nam je dostupno, iskoristimo to’


Predavanje o mentalitetu rasta

Stres, pritisak i stalne promjene neizbježan su dio poduzetničkog okruženja. Kako bismo bili uspješni u njemu nužan je razvoj mentalne čvrstoće koja predstavlja preduvjet za uspješno funkcioniranje. Stoga će predavanje pod nazivom “Mentalitet rasta: Transformirajte izazove u prilike” objasniti kako usvojiti i razumjeti mentalitet rasta.

Ovaj je mentalitet, naglašava Fraisman Čobanov, važan jer omogućava traženje prilika za razvoj i učenje. Predavačica će sudionicama pokazati tehnike i alate kojima mogu odmah potaknuti razvoj vlastite mentalne čvrstoće.

Iskusna i obrazovana predavačica u centru programa

Mirta Fraisman Čobanov vlasnica je Partus akademije i već 11 godina pomaže menadžerima i liderima u njihovom osobnom i poslovnom rastu. Nakon što je završila studij ekonomije na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu, upisala je i završila MBA studij na Henley Management Collegeu u Londonu

Danas svoj rad temelji na podizanju razine emocionalne inteligencije u svim aspektima poslovanja. Uz to, kreirala je New Code Leadership™ metodologiju koju je opisala u svojoj knjizi “Kako voditi sebe i druge”. Knjiga se trenutno prevodi i na engleski jezik.


Pročitaj više: Networking s vizijom u Otočcu: Povezivanje žena i poticanje poslovnih mogućnosti


Pridružite se Mirti i drugim poduzetnicama na korisnom doručku na kojem će se ukazati prilika za stvaranje trajnih veza, poticanje poslovnog rasta te motivaciju i podršku među poduzetnicama. 

Prijave za prvi Networking breakfast Samobor moguće su na poveznici najkasnije 11. prosinca do kraja dana.

Partneri i sponzori događaja su Raiffeisen bank, Poduzetnički centar Samobor, A1 Hrvatska i UniCredit Leasing.

Autorica: Ivana Vukelić

Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -