Panel-rasprava uz doručak – pridružite se i učite o ženskom vodstvu

Kao ženska poslovna mreža, u svakodnevnoj smo komunikaciji s našim članicama – poduzetnicama, menadžericama i onima koje to tek žele postati. Svakodnevno slušamo o njihovim osobnim i poslovnim izazovima. Jedan od njih je i vodstvo. Kako biti dobra liderica i kako uspostaviti executive presence?

Sve to i mnogo više ćete naučiti na našem Networking Breakfastu koji će se održati 21. rujna od 8:30 u Riverside golf Zagreb.

Vođenje tima izazov je i najboljima

Executive presence izazov je za mnoge vođe i tema koju ne smijemo zaobilaziti. Naše sposobnosti javnog nastupa i sigurnost koju pokazujemo pri sastancima puno govore o našim liderskim kompetencijama. Pretočiti sve to u vođenje timova poseban je izazov.

O svemu tome pričat će se na panel-raspravi na kojoj vas čekaju već etablirane liderice:

  • Lidija Karaga, Poslovna inteligencija
  • Martina Šimić Baranović, Signify
  • Petra Mesarić Horvat, IM-COMP
  • Sandra Kujundžić Drašković, Transcom

Lidija Karaga jedna je od troje suosnivača Poslovne inteligencije, a može se pohvaliti preko 20 godina dugim poduzetničkim stažem. Kako je tvrtka rasla, tako su se mijenjala i njezina zaduženja, a s kolegicama je bila finalistica EY programa Poduzetnik godine 2020. i Women in Adria inspirativna poduzetnica 2016. Danas brine za rast i razvoj Poslovne inteligencije na globalnom tržištu.

Martina Šimić Baranović direktorica je tvrtke Signify Hrvatska, a svoju je karijeru gradila u strateškom marketingu i prodaji. Neko je vrijeme radila i u inozemstvu, a zadnjih pet godina njezin je fokus na vođenju ljudi i razvoju poslovanja. Ponosna je što radi za tvrtku koja je svjetski lider održivosti u svojoj industriji, za što su nagrađeni UN-ovom Climate Action Award. Održivost promovira na lokalnoj razini surađujući s različitim relevantnim organizacijama.


Pročitajte više: Branka Novosel na večeri otkrila što čini pravo mindful vođenje


Svestrane, sposobne i nadasve uspješne

Petra Mesarić Horvat magistrirala je analizu i poslovno planiranje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te je završila Executive MBA i poslovnoj školi Cortugli. Danas svoja menadžerska znanja i kompetencije iskazuje u dvije branše: kao menadžerica poslovnog razvoja tvrtke IM-COMP, koja se bavi preradom i obradom stakla, i kao vlasnica franšize Linea Snella, koja se bavi oblikovanjem tijela.

Sandra Kujundžić Drašković menadžerica je u Transcomu, a za sebe rado ističe kako mijenja pozicije i industrije kad osjeti da joj treba nešto novo. Ova FER-ovka je počela radeći u telekomu, a nakon toga prelazi u start up scenu. S vremenom prelazi u globalnu kompaniju u kojoj je i danas. U Transcomu radi kao podpredsjednica globalne poslovne inteligencije i razvoja softvera.

Ove četiri liderice će progovoriti o izazovima u vodstvu, o svojem osobnom i stručnom razvoju, a sve uz jutarnju kavu i ukusan doručak, kao i uvijek ugodan networking. Rezervirajte 21. rujna za ovu priliku, te se prijavite putem poveznice.

Foto: Canva / privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -